Annonce
Elbobladet

Ejendomsmægler bliver selvstændig og skifter navn: - Vi vil have en endnu mere lokal tilgang

Fra årsskiftet er Place2Live blevet til Fredericia Mægleren. Det lokalforankrede navn er en af flere fordele ved at blive selvstændig ejendomsmægler, mener Lars-Bo Ottesen og Lotte Post. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Fra årsskiftet er ejendomsmægleren Place2Live blevet til Fredericia Mægleren. Med navneskiftet vil ejendomsmægleren gerne fremhæve lokal forankring.

Fredericia: Siden 1. januar har såvel boligsøgende og -sælgende som andre i Fredericia kunnet støde på en nyt mæglernavn ved til-salg-skilte.

En ny ejendomsmægler er der imidlertid ikke tale om. For selvom Place2Live er blevet til Fredericia Mægleren, har hverken placeringen i Prinsessegade 33, personalet eller cvr- og telefonnummer ændret sig.

Til gengæld er ejendomsmægleren nu selvstændig efter at have været en del af Place2Live-franchiset i ni år.

Annonce

- Vi vil gerne vise, at vi er lokale, og have en endnu mere lokal tilgang til tingene, vi laver i dagligdagen, forklarer ejendomsmægler Lars-Bo Ottesen, der udgør Fredericia Mægleren sammen med Lotte Post og Mette Liltorp.

Som eksempel nævner han markedsføringen, der før har foregået gennem Place2Lives hovedafdeling. Som en selvstændig ejendomsmægler kan han og kollegaerne på det punkt nu i højere grad tage egne beslutninger, påpeger han.

Har krævet planlægning

Når telefonen ringer, skal Lotte Post nu huske, at hun skal sige Fredericia Mægleren i stedet for Place2Live. En ny mailadresse har også skullet indlæres i den daglige rutine og udenfor er kommet nyt skilt op.

- Der har været mange ting, som vi har skullet planlægge og få styr på i forbindelse med navneændringen. Det har været en lang proces, som vi løbende har arbejdet på gennem mange måneder sidste år, siger Lotte Post og tilføjer:

- Det er vel et halvt år siden, vi bestilte facadeskiltet. Sådan et får man ikke lavet over leveret over en nat, så vi har været på forkant med mange ting.

Det er vel et halvt år siden, vi bestilte facadeskiltet. Sådan et får man ikke lavet over leveret over en nat, så vi har været på forkant med mange ting.

Lotte Post, Fredericia Mægleren

Hun pointerer, at det kan være svært at gøre, hvis Fredericia Mægleren havde været nyopstartet.

- Men efter ni år som en del af en kæde føler vi os forberedte til det, siger hun.

Annonce

Mangler boliger til salg

Og hvordan ser det lokale boligmarked så ud ved indgangen af 2022? Der er godt fortsat gang i det trods stigning i rente- og energipriserne, lyder svaret fra Lars-Bo Ottesen.

- Vi kunne sagtens bruge 15 boliger mere til salg, og jeg er sikker på, at du vil få samme svar, hvis du spørger byens andre mæglere om det samme. Normalt har det ligget på 500 boliger til salg i Fredericia, og der er cirka det halve i øjeblikket. Så der er generelt mangel på boliger til salg, siger Lars-Bo Ottesen og tilføjer:

- Når det er sagt, tror jeg på, at de kommende boligår bliver gode. Og jeg kan ikke se, hvorfor Fredericia ikke skulle udvikle sig positivt.


Annonce
Elbobladet

- Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er de butikker og caféer, som stikker ud fra det almindelige, mener jurymedlem, som gerne ser mere af dette i Fredericia

Annonce
Elbobladet

Særlig grund til travlhed i borgerservice: Derfor skal du bestille tid inden turen til rådhuset

Annonce
Elbobladet

Brug februar til at tjekke huset for vinterskader

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Uenige om daglig drift: Golfklub må finde ny forpagter til restaurant før tid

Elbobladet

Årets spejderleder 2021

Elbobladet

Præstens klumme: Har du fået huskekage for nylig?

Elbobladet

Efter mere end 60 år er Jørgen Olesen fraflyttet sin gård: Nu får ridecenter nye ejere

Elbobladet

Se video: Sådan reagerede nogle af butiksindehaverne, da de blev overrasket med nominering til Byens Bedste Fredericia

Elbobladet

Dilettant i Erritsø udsættes

Elbobladet

Biblioteket efterlyser fantastiske forsider

Elbobladet

Fredericialandkortet: Ibi Støving er vild med Fredericia

Elbobladet

Så er spændingen udløst: Her er de nominerede til Byens Bedste Fredericia 2021

Elbobladet

Corona-presset brugsuddeler søgte medarbejdere på Facebook og fik overvældende respons: - Jeg er virkelig taknemlig

Elbobladet

Glade smil: Klinik i Fredericia kåret som allerbedst til at have elever

Elbobladet

Cykel Kai bliver opkøbt af ny cykelbutik, hvor han bliver ansat: - Nu har jeg arbejdet 80 timer om ugen i 41 år, så det er vist på tide, at jeg trapper lidt ned

Annonce