Annonce
Elbobladet

Elgiganten får to nye naboer på Vejlevej: Eksisterende butikker holder flyttedag

Vejle Museerne udgravede tidligere på året byggegrunden på Vejlevej - ved siden af Biltema - hvor butikskæderne Elgiganten og thansen senere i år åbner nye butikker. I 2022 åbner også Jysk. Arkivfoto: Søren Gylling
Butikkerne åbner i henholdsvis efteråret 2021 og foråret 2022.

Fredericia: Når Elgiganten åbner ny butik på Vejlevej ultimo 2021, bliver det med to nye naboer.

Jysk og thansen flytter med på Vejlevej i de nye butikslokaler, som entreprenørvirksomheden Daugaard Pedersen opfører på grunden ved siden af Biltema i 2021.

Det oplyser Daugaard Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Hos Jysk er man glade for den synergi, de tre butikker kan opnå på Vejlevej.

- Vi er glade for, at vi fremover kan give vores kunder i Fredericia og omegn en endnu bedre oplevelse og et godt tilbud i Jysk. At ligge sammen med andre attraktive butikskæder gør det nemt for kunderne at få det hele med på én gang. Vi synes egentlig også, der er et godt match mellem de forskellige butikker, hvor vi selvfølgelig er stærke inden for boligindretning – både inde og ude, siger Mogens Hestbech, development manager i Jysk, i pressemeddelelsen.

thansen åbner større butik

Hos thansen ser man muligheden for at forbedre kundeoplevelsen i Fredericia som en del af den eksisterende vækststrategi:

- Vi glæder os til at vise fredericianerne vores nye butik, der bliver væsentligt større end vores nuværende butik. Vores kunder kan se frem til en topmoderne thansen-butik med et nyt og unikt butiksunivers. Det bliver den flotteste thansen i Trekantområdet. Vores nye rammer passer perfekt ind i vores strategi, hvor vi ser ind i større butikker med spændende koncepter. Placeringen med andre store brands som Jysk og Elgiganten passer os perfekt, siger Alija Konjaric, koncernchef i Danmark og Norge hos T. Hansen Gruppen A/S .

Annonce

Entreprenør: En styrkelse af Vejlevej

Også borgmester Steen Wrist (S) glæder sig over en erhvervsudviklingen.

- Først og fremmest er det en stor glæde at se, hvor mange virksomheder der vil Fredericia, og med det nye projekt på Vejlevej får vi en stærk klynge af virksomheder, der vil byen. Jeg glæder mig over, at nationale kædebutikker vælger at bygge nyt i Fredericia. Det skaber både handel og vækst i byen i almindelighed, men vidner i særdeleshed om en tro på Fredericia, siger Steen Wrist.

Udviklingen i vestbyen har i de senere år taget fart, og nu kan entreprenøren Daugaard Pedersen gå i gang med at bygge på den sidste del af Vejlevej:

- Daugaard Pedersen er glade for at kunne medvirke til styrkelsen af Fredericia som et attraktivt og stærkt detailhandelsområde. Vi er taknemmelige for, at Jysk og thansen ønsker at være med i projektet med en udvidelse og investering i deres positioner i byen. Det bliver en styrkelse af den sidste del af Vejlevej-strøget, siger projektdirektør hos Daugaard Pedersen A/S Anders Bech Mathiesen.

thansen åbner i efteråret 2021, mens Jysk åbner i foråret 2022.

Elgiganten oplyste i begyndelsen af februar, at man åbner butik i Fredericia i slutningen af året.

Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Guds rige er som et sennepsfrø

Annonce
Elbobladet

Peter Schmeichel og medlemmer fra Magtens Korridorer skaber nyt Rock’n’Talk show

Annonce
Elbobladet

Pinse for hele familien med hoppeborg og kagemand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Lokal købmand siger farvel til en dagligvarebutik og goddag til en anden

Elbobladet

Kunstnerisk landmærke indviet ved Frederiks Kanal

Elbobladet

6. Juli-Dagene er tilbage for fuld udblæsning

Elbobladet

Carlsbergs bryggeri i Fredericia vinder international pris

Elbobladet

Ukrainsk florist kommer til 6. Juli Cup

Elbobladet

Præstens klumme: Grøn er håbets farve

Elbobladet

På den 2. side: Lyserød eksplosion lige fra morgenstunden

Elbobladet

Nu kan du godt finde mountainbiken frem: Nyt spor for alle indviet

Annonce