Annonce
Elbobladet

Erotisk trekantsdrama på plakaten: Teatersal bygges om til bar

De fire musicalperformere og sangere går til marts på scenen i et intenst drama på Fredericia Musicalteater. Foto: Fredericia Musicalteater
Når Fredericia Musicalteater til foråret præsenterer sin første "lille" musical Murder Ballad, er det Skandinaviens premiere og invitation til barstemning på teatret.

Fredericia: Fredericia Teaters lille sal bliver til foråret forvandlet til en bar, hvor publikum placeres ved borde og inviteres på intim barstemning i rockmusicalen Murder Ballad.

Fredericia Musicalteater har fået lov til at forvandle den amerikanske musical til en dansk version i en oversættelse af Mads Æbeløe Nielsen og instruktion af Mads M. Nielsen.

- Vi er meget glade for, at vi har fået muligheden for at præsentere forestillingen som de første i Skandinavien. Det er et fantastisk stykke, som jeg har haft lejlighed til at se et par gange i forskellige versioner. Det er en musical med masser af passion og en intimitet, der passer virkelig godt til vores lille sal, siger teaterdirektør Ferry Hoogeboom.

Annonce

Det er et fantastisk stykke, som jeg har haft lejlighed til at se et par gange i forskellige versioner. Det er en musical med masser af passion og en intimitet, der passer virkelig godt til vores lille sal.

Teaterdirektør Ferry Hoogeboom.

Forestillingen er en såkaldt off-broadway-musical, som fik verdenspremiere i 2012. Den har været opført over det meste af verden og var i 2020 på turné i Holland. Forestillingen får premiere 25. marts.

Murder Ballad er et erotisk trekantsdrama om længsel, håb og bedrag, en moderne kærlighedsfortælling om alt det, der gør kærligheden kompliceret, uimodståelig - og livsfarlig.

Mads Æbeløe har tidligere med succes omsat musicals fra originalsprog til dansk og har sat ord på både Shu-bi-dua og Seebach i de tidligere store musicals på Fredericia Teater.

Intim scene

Murder Ballad er en af teatrets såkaldt "små" musicals.

- Det er på den lille scene, men i min verden ikke en lille musical, konstaterer Ferry Hoogeboom om forestillingen, som han selv nåede at opleve i en hollandsk version, inden corona-epidemien lukkede alle scener ned.

- Den skulle have været på en længere turné i Holland i 2020, men den blev som så meget andet ramt af nedlukningen, siger han.

Corona-situationen i Danmark spidser til i øjeblikket, og det får også betydning for teatret.

- Vi skal fra fredag se coronapas hos publikum, men det er en lille ting, som vi meget gerne gør. Vores fokus er, at gæsterne skal føle sig trygge og kunne nyde forestillingen, siger Ferry Hoogeboom.

I disse uger er det glade toner fra Shu-bi-dua, som fylder teatret, og forestillingen spiller frem til december, hvor der kommer til at stå juleshow på programmet.

Ballade om mord på teatret

Murder Ballad har premiere på Fredericia Musicalteater 25. marts 2022.

Her omdannes teatersalen til en stemningsfuld bar, hvor publikum sidder ved små borde helt tæt på, og hvor hele fortællingen foldes ud.

Det bliver de fire musicalperformere og sangere Anne Fuglsig Jensen, Mads Æbeløe Nielsen, Anders R. Gjessing og Line Staun Jensen, som udfylder rollerne, mens Mads M. Nielsen instruerer.

Koreografien lægges i hænderne på Ernestine Riuz, scenografi skabes af Lise Birch, og kostumer designes af Anna Juul Holm.

Fredericia Musicalteater omdannes til en stemningsfuld bar, hvor publikum sidder ved små borde helt tæt på, og hvor hele fortællingen foldes ud. Det bliver de fire musicalperformere og sangere Anne Fuglsig Jensen, Mads Æbeløe Nielsen, Anders R. Gjessing og Line Staun Jensen, som udfylder rollerne, mens Mads M. Nielsen instruerer.

Koreografien lægges i hænderne på Ernestine Riuz, scenografi skabes af Lise Birch, og kostumer designes af Anna Juul Holm.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Uventede gæster

Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Buster måtte på tobaksafvænning efter en tur til dyrlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Elbobladet

På den 2. side: Send dit bud et smil på vejen

Elbobladet

Kim Sjøgren spiller til nytårskoncert med humor

Elbobladet

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

Elbobladet

Motion og hygge

Elbobladet

Tager over efter Søren Møller: Velkendt ansigt bliver leder af musicalakademiet

Elbobladet

Odenseaner fra Esbjerg rykker ind på chefpost i Fredericia

Elbobladet

Kanal-boss forelskede sig i Fredericia, forandrede Fredericia og forlader Fredericia

Elbobladet

Kæmpe butik åbner i Fredericia: Intersport er klar med dato for åbning

Elbobladet

Dessertsøstre måtte lukke café efter uvelkomment besøg i kælderen: - Vi vil være helt sikre, inden vi åbner

Elbobladet

Tre tricks giver garanti for knasende sprøde flæskesvær

Elbobladet

Sidste dag med genbrug på Prangervej: Winnie siger tak for sin gode arbejdsplads - men kan ikke flytte med

Elbobladet

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Elbobladet

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Elbobladet

Tre finaler og en sølvmedalje til riffelskytte

Elbobladet

Cykelbutik klar til åbning: Gamle indretningsmaterialer har fået nyt liv og værdi

Elbobladet

Morfin-byen: Fredericia-erfaringer kan føre til stramning af straffeloven

Elbobladet

På den 2. side: Dieseldunsten og den hvide chokoladefrø

Elbobladet

Guldmedaljer til Mai og Freja

Elbobladet

Præstens klumme: Demokrati af Guds nåde?

Elbobladet

Julegavekonvoj sætter kurs mod Rumænien: - Det bedste er at se de store lys i børnenes øjne

Annonce