Annonce
Elbobladet

Erritsø Y's Men's Klub har åbnet det nye klubår

Ny præsident er Niels Hejslet og ny vicepræsident er Ellen Wyke begge siddende. Bagerst fra venstre Erik Larsen skatmester, Leif Larsen past præsident og Georg Høeg sekretær. Foto: PR-foto
Annonce

Fredericia: Erritsø Y's Men's Klub har åbnet det nye klubår. Første handling var at lade det nye præsidie konstituere sig. Klubben har også uddelt årets opsparede midler 88.000 kroner.

Uddelingen plejer at ske i festlige rammer og er et af årets højdepunkter i klubben, men på grund af coronaen er alt det festlige skraldet af i år, og alle de nødvendige praktiske gøremål er udført elektronisk.

Der er blandt andet givet støtte til tre projekter i KFUM & K-regiet, fem støtteforeninger på det sociale område, to projekter i relation til Erritsø Kirke. Hope & Future, der er en velgørenhedsforening i Fredericia, der gøre det muligt for danskere at hjælpe børn og unge i Indonesien med at få en uddannelse og derigennem bryde fattigdoms-cirklen, Tænketanken for forfulgte kristne, Armenien Missionen, DMS Fremtidsbørn og Varmestuen i Fredericia.

Det samlede beløb til ovennævnte er 58.500 kroner.

Til Y's Men Region Danmark donerede klubben 32.500 kroner til bevægelsens tre projekter i 2019–20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Historisk rundgang i Trinitatis

Elbobladet

Frokostjazz i Tøjhuset

Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Facelifted Crossland uden X

Elbobladet

Et øjeblik: Holder stenen øje?

Annonce