Annonce
Elbobladet

Et halvt år efter flytning: 80 meter gør en verden til forskel

Et halvt år efter flytningen er enhver tvivl væk som dug for solen: Det gav god mening at rykke Axeltorvs Apotek 80 meter og flytte ind hos ind hos Føtex i Prinsessegade, fastslår apoteker Tine Klingsten Nielsen og varehuschef Allan Riis. Foto: Peter Friis Autzen
Det var en stor beslutning at flytte Axeltorvs Apotek. Men det er blevet taget godt imod.
Annonce

Fredericia: Det er utroligt, så stor betydning det kan have at flytte ganske få meter.

Det kan apoteker Tine Klingsten Nielsen fra Krone Apotek tale med om. I disse dage er det et halvt år siden, at hun flyttede Axeltorvs Apotek til en nybygget butik inde i Føtex i Prinsessegade. I samme omgang skiftede apoteket navn til Krone Apotek.

- Vi flyttede kun cirka 80 meter. Men det gjorde en verden til forskel, siger hun og ser tilbage på et halvt år med nye kundestrømme og flere ekspeditioner.

- Kunderne har taget godt imod det nye apotek, og vi kan tydeligt mærke, at vi har flere kunder nu end før flytningen, siger hun.

I forbindelse med flytningen fik apoteket en nyt, robotstyret system til at hente og bringe medicin i apotekets lager. Robotten er hurtigere end apotekets gamle robot var, og det er med til at holde ekspeditionstiden nede og køen kort, oplyser Tine Klingsten Nielsen.

Apoeteket, som i forbindelse med flytningen skiftede navn til Krone Apotek, har oplevet stigende kundeinteresse, fortæller Tine Klingsten Nielsen. Arkivfoto: Marianne Husted
Annonce

Det gamle apotek er fortid

Tine Klingsten Nielsen var egentlig lidt ked af at forlade det gamle apotek på Axeltorv med stuk på loftet og smukke detaljer.

- Vi kan jo alle lide idéen om de gode, gamle apoteker. Og jeg havde jo også indrettet det gamle apotek med udsyn til det flotte, gamle loft og sådan noget. Der er jo en særlig fornemmelse i sådan et gammel apotek-rum. Men bekvemmeligheden med bedre parkeringsmuligheder og en placering sammen med andre indkøb har bare vist sig at være endnu vigtigere, når folk gør deres indkøb. Så det var helt klart den rigtige beslutning at flytte hertil, siger apotekeren, som også driver apotek på Sundhedshuset, på Vesterbrogade, i Strib og i Middelfart.

Varehuschef Allan Riis hos Føtex glæder sig over kundernes modtagelse af varehusets nye "beboer".

- Det er gået rigtig godt. Jeg er glad for at høre fra gangbesværede og handicappede kunder, der glæder sig over den øgede tilgængelighed pg den nemme indgang til apoteket. Rigtig mange kunder - store som små - stopper også op og ser ind til robotten. Det giver smil på læben, siger varehuschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce