Annonce
Elbobladet

Et "skattekort" over lokale attraktioner præsenteres af Frøs Sparekasse

Fredericia: Med 12 filialer og fire erhvervscentre fordelt rundt i Syd- og Sønderjylland er Frøs Sparekasse sig sin lokale tilknytning bevidst, og derfor vil man gerne udbrede kendskabet til syd- og sønderjydernes favoritsteder. Det har man gjort med et "skattekort", der kan findes på adressen www.mitsydogsønderjylland.dk.

Skattekortet er skabt af syd- og sønderjyder, som løbende har delt deres tip og favoritsteder. Skattekortet er en platform, hvor skønne og måske oversete steder i Syd- og Sønderjylland kan deles og anbefales.

- Fredericia byder på en masse skønne naturområder – med Lillebælt i baghaven giver det rig mulighed for oplevelser udover det sædvanlige. Besøg Fredericia Vold eller Lystbådehavnen – og oplev den smukke natur. Man kan finde mange skjulte skatte i og omkring Fredericia, og jeg er sikker på, at mange af os fra Fredericia og omegn har gode fif og anbefalinger til vores by, som jeg håber vil blive delt til inspiration for andre, som kunne finde på at besøge vores skønne by. Dét er www.mitsydogsønderjylland.dk et helt perfekt sted til, fortæller filialdirektør Ole Andreasen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Bilsalg falder med 40 procent

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Annonce