Annonce
Elbobladet

Ewii satser en milliard kroner på hurtigt internet: Nu skal der ansættes folk

Der er behov for flere hænder for at Ewii kan leve op til ambitionen om hurtigt at levere hurtigt internet til alle. Arkivfoto: Privat
Ewii er i gang med at rulle fiberkabler ud i Trekantområdet.
Annonce

Fredericia: Arbejdet med at rulle fiberkabler ud til Trekantområdet er i fuld gang, og betyder, Ewii har behov for at ruste op på medarbejdersiden. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Ewii.

- Vi har en del medarbejdere i marken, der er ved at gøre klar til, at vi kan udrulle fiber i Trekantområdet, men projektet er så stort, at der er behov for flere hænder, udtaler Pernille Johannessen, der er direktør for koncernudvikling i Ewii.

Vi har en del medarbejdere i marken, der er ved at gøre klar til at vi kan udrulle fiber i Trekantområdet, men projektet er så stort, at der er behov for flere hænder.

Pernille Johannessen - direktør for koncernudvikling i Ewii

Annonce

Udrulning foregår i etaper

Ewii har besluttet at satse en milliard kroner på at sikre, at alle kan få lynhurtige internetforbindelser, og tilbuddet er blevet taget godt imod.

- Der er tale om et fire-årigt projekt, og vi er naturligvis rigtig glade for, at projektet er blevet taget så godt imod, at vi har behov for flere medarbejdere. Helt konkret er der lige i øjeblikket brug for en markedskoordinator, flere tilsynsførende og tekniske assistenter, lyder det fra direktøren, som forudser, at der løbende kommer stillinger i forbindelse med fiberudrulningen.

I dag har 105.000 borgere i Trekantområdet adgang til Ewiis fibernet, og arbejdet handler nu om at få de resterende cirka 50.000 adresser med. Det foregår i etaper, hvor Ewii-koncernen løbende vil melde ud, hvilke adresser der snart får mulighed for fibernettet.

Første etape varer indtil nytår, og herefter vil de næste adresser på listen blive meldt ud.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Syng Sammen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Elbobladet

Du store kineser

Elbobladet

Der blev sat priser ved Røde Kors

Annonce