Annonce
Elbobladet

Facadens pris: Sexolog holder foredrag om senfølger af seksuelt misbrug

Torsdag holder Camilla Darre foredraget Facadens Pris - et foredrag med hendes personlig historie krydret med faglige refleksioner. I foråret åbnede hun sammen med sin søster Charlotte Darre Institut for seksuelle overgreb Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Fredericia: Sexolog med speciale i senfølger efter seksuelle overgreb, Camilla Darre, holder torsdag den 17. september klokken 19 til 21 foredraget Facadens Pris i Sundhedshuset.

Det er et ærligt og varmhjertet foredrag om seksuelle overgreb i barndommen, og de senfølger, der kan opstå. Camilla Darre deler sin historie med overgreb krydret med faglige refleksioner.

Det er Camillas personlige beretning om incest i middelklassen, hvor ingen så bag facaden, og den barske proces, som det er at erkende, at hun er vokset op med overgreb. Camilla kan nu fortælle om de ubevidste forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier, der var helt nødvendige i barndommen. Dengang var det en hjælp til at klare livet, men i dag er det en begrænsning, som hun aktivt har arbejdet på at slippe.

Camilla Darre er gået fra at være svært PTSD ramt til i dag at være specialist i senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Og så har hun sammen med sin søster Charlotte Darre stiftet Institut for Seksuelle Overgreb, som holder til i Sundhedshuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Jung kommer til byen

Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Elbobladet

Dobbelt jubilæum i dagplejen

Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Annonce