Annonce
Elbobladet

FC Fredericia skifter direktør - Birthe Neumann erstatter Lars Hjortshøj

Når anden sæson af comedyserien om Sunday får premiere, bliver det med Birthe Neumann i rollen som ny direktør for Fredericia FC. Pressefoto
Lars Hjortshøj spillede rollen som FC Fredericias direktør i 1. sæson af comedyserien Sunday. Direktørposten skifter i 2. sæson til Birthe Neumann.
Annonce

Fredericia: Monjasa Park er netop blevet indtaget af produktionsholdet bag 2. sæson af komedieserien "Sunday", og en ny direktør er rykket ind i den rigtige direktør Stig Pedersens kontor.

Birthe Neumann har overtaget chefposten i FC Fredericia i serien, hvor Fredericia-komikeren Melvin Kakooza fortsat spiller rollen som den kenyanske fodboldspiller Sunday. I løbet af sæsonen vil desuden Peter Gantzler, Theresa Kofoed Jørgensen og AGF-træner David Nielsen gæsteoptræde. Det fortæller YouSee i en pressemeddelelse.

Den folkekære skuespiller glæder sig over at være en del af Sunday-holdet og forklarer med et glimt i øjet, hvorfor hun har sagt ja til at være med i anden sæson:

- Motivet var først og fremmest ærgrelse over ikke at være med i første sæson. Derudover har jeg, fra jeg var helt ung, haft en kærlighed til boldklubber, især duften i drengenes omklædningsrum har altid virket dragende, siger hun.

Melvin Kakozaa er idemand bag serien.

- Jeg kan selvfølgelig ikke afsløre for meget om handlingen, men det handler stadig om de sindssygt sjove situationer, der kan opstå, når dansk og afrikansk kultur møder hinanden. Vi er netop begyndt på optagelser, og det er total fedt at være samlet igen, og så glæder jeg mig virkelig meget til at spille sammen med Birthe Neumann, som både er en af Danmarks bedste skuespillere og har voldsomt meget humor, siger Melvin Kakooza.

Jeg glæder mig virkelig meget til at spille sammen med Birthe Neumann, som både er en af Danmarks bedste skuespillere og har voldsomt meget humor.

Melvin Kakooza - Sunday

Annonce

Mest streamede serie

"Sunday" er blevet en af de mest streamede tv-serier på tv- og streamingkanalen Xee, og derfor var YouSee hurtige til at beslutte, at der også skulle være en sæson 2.

Optagelserne til anden sæson er gået i gang, og de tager sit udgangspunkt i Aarhus, hvor Sunday efter at være blevet hentet til AGF nyder sin nye tilværelse som Superligaspiller med høj løn, lækker kæreste og Segway.

Birthe Neumann spiller Birgit Schaefer, der er ny direktør i FC Fredericia. Hun var for nogle år siden i Gambia og er vild med Afrika. Derudover er hun mor til Kloak Mark, spillet af Esben Dalgård, der også var med i første sæson, og som nu er underdirektør i fodboldklubben.

Derudover spiller skuespiller Peter Gantzler og AGF-træner David Nielsen sig selv, mens blogger Theresa Kofoed Jørgensen spiller Sundays kæreste.

Anders Brink er igen med som træner i FC Fredericia, mens Jesper Groth er ny mand på holdet som andenmålmanden Niklas.

Anden sæson af "Sunday" er ligesom første sæson instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra "Klovn" og "Drengene fra Angora".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Historisk rundgang i Trinitatis

Elbobladet

Frokostjazz i Tøjhuset

Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Facelifted Crossland uden X

Elbobladet

Et øjeblik: Holder stenen øje?

Annonce