Annonce
Elbobladet

Se videoen: Ullerup Bæk Skolens fodboldpiger er i finalen i landsdækkende pokalturnering

Med en sejr på 5-0 vandt Ullerup Bæk Skolen afdeling Nørre Allé semifinalen i Ultra Skolepokalen. Nu venter finalen i Odense.
Annonce
  • Skolefodbold semi 01
    Glæden var stor, da slutfløjtet lød på kunstgræsbanen på Madsby Enge. Her kunne spillerne fra Ullerup Bæk Skolen afdeling Nørre Allé kramme og lykønske hinanden med finalepladsen i Ultra Skolepokalen, hvor holdet skal repræsentere den vestlige del af landet. Finalen spilles torsdag 28. april på Odense Stadion. Foto: Søren Gylling
  • Skolefodbold semi 02
    De gule spilledragter var nyindkøbt op til tirsdagens kamp. Nu skal de bruges igen, når Ullerup Bæk Skolen skal spille finale i skolepokalturneringen. Foto: Søren Gylling
  • Skolefodbold semi 10
    Opbakningen fra skolekammerater var god, og mon ikke der også var et par af dem, der fik kæmpe respekt for pigernes evner på banen, efter de havde set dem vinde 5-0. Foto: Søren Gylling
  • Skolefodbold semi 04
    Holdet består hovedsageligt af spillere fra Fredericia KF's U15-pigehold, der fører Liga 1A med maksimumpoint efter tre kampe. Derudover er der også en lille håndfuld håndboldpiger på holdet. I turneringsreglementet står der, at spillere, der spiller eller har spillet U16 eller U18 DM-pigefodbold ikke må spille med. Derfor består holdet også hovedsageligt af 8. klasses-elever. Foto: Søren Gylling
  • Skolefodbold semi 03
    Efter den sikre sejr og de obligatoriske tak-for-kampen-håndtryk fejrede Ullerup Bæk-pigerne sejren med rundkreds og sejrssang. Herefter fik de en fin snak med modstanderholdet ved midtercirklen, hvor der var frugt og sodavand. Foto: Søren Gylling
  • Skolefodbold semi 06
    Der blev givet mange håndfulde af highfives i løbet af kampen. Fem mål blev fejret fordelt ud over de 60 minutters spil. Foto: Søren Gylling
  • Skolefodbold semi 11
    Tirsdag vandt Ullerup Bæk Skolen semifinalen i Ultra Skolepokalen og er dermed klar til finalen i Odense 28. april. Foto: Søren Gylling