Annonce
Elbobladet

Flytter mindre end 100 meter: Louis Nielsen rykker til Danmarksgade

Tirsdag skrev avisen, at stueetagen på Danmarksgade 18 er blevet udlejet. Det viser sig nu, at det er Louis Nielsen, som rykker ind i lejemålet, hvor Holst Sko tidligere holdt til. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Flytningen glæder chefoptikeren, som ser frem til mere plads i de nye lokaler.
Annonce

Fredericia: Afstandsmæssigt bliver der tale om en af de korte flytninger, når Louis Nielsen flytter adresse fra Gothersgade 3 til Danmarksgade 18. Faktisk er der kun tale om 68 meter ifølge Google Maps, men til gengæld får flytningen stor betydning for butikken og dens kunder, oplyser Michael Biegala, chefoptiker i Louis Nielsen Fredericia.

- Med flytningen går vi fra to til tre prøverum, og det får en stor betydning for vores fire optikere. Samtidig kommer der mere plads i butikken, så kunderne vil opleve en mere åben butik, siger han.

Ifølge Michael Biegala går butikken fra cirka 100 til 180 kvadratmeter. Den nye Louis Nielsen-butik får ligeledes opgraderet til nyeste layout for kæden, der betyder ændringer i blandt andet belysning og vægfarver.

- Hele holdet i butikken glæder sig til ændringerne, for det kommer til at give en helt anden oplevelse, siger den lokale chefoptiker.

Siden åbningen i 2004 har den lokale butik solgt i omegen af 70.000 briller, oplyser chefoptiker Michael Biegala. Han glæder sig over de nye, større lokaler, da optikeren efterhånden er vokset ud af den eksisterende plads. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce

Mere handicapvenlig

Selvom butikken rykker et stenkast længere væk fra det centrale del af byens handelsliv, ser Michael Biegala positivt på den nye gade, butikken rykker til.

- Jeg synes, at Danmarksgade er mere åben og byder på en masse butikker, ligesom vi også kommer lidt tættere på parkeringen i Riddergade, siger han og tilføjer:

- Det er selvfølgelig en beslutning, som vi har tænkt lidt over, for Gothersgade er en af hovedårerne i byen, men gaden har ingen butikker, som er ledige og til at betale, i den størrelse vi ønsker.

Med flytningen får Louis Nielsen desuden opfyldt ønsket om at tilbyde mere handicapvenlige omgivelser.

- Bygningen, vi er i nu, er beskyttet, så vi kan ikke lave dørtrinnet om, samtidig med at døren er lidt smal, siger Michael Biegala.

Den nye butik forventes at åbne i det tidlige forår, uden at der ligger nogen dato klar. I mellemtiden fortsætter butikken, som den har gjort siden 2004 i Gothersgade, uden nogle foreløbige ændringer for kunderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Baby-salmesang i Trinitatis Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Annonce