Annonce
Elbobladet

Fodbold-drenge arrangerer konfirmationsmesse

Oscar Steensig og Nicklas Kjær Jørgensen er begge 13 år og forventer at blive konfirmeret næste år. Og de forventer at gøre langt de fleste af deres egne konfirmations-indkøb hos de butikker, der deltager i fodboldholdets messe torsdag 17. januar. Foto: Peter Friis Autzen

Der skal skaffes penge til en spændende fodbold-rejse. Det har fået drengene fra Fredericias forenede Fodboldklubber til at tænke ud af boksen. Det kan alle lokale konfirmand-familier glæde sig over.

Annonce

Fredericia: Næste år skal en lang række af F'ernes fodbold-drenge konfirmeres. Så da deres hold skulle skaffe penge til en dyr fodbold-rejse, var det oplagt at tænke i konfirmationssammenhæng.

- Vi laver en konfirmations-messe på Tøjhuset torsdag 17. januar, siger Nicklas Kjær Jørgensen og trækker målmandshandskerne på for at holde varmen i den sene, mørke og kolde november-eftermiddag.

Programmet byder blandt meget andet på modeshow.

- Men vi skal ikke selv gå catwalk. Jeg skal i hvert fald ikke, siger Oscar Steensig og ser ud til, at tanken om en tur på podiet gør lige så ondt som et spark over skinnebenet.

Der er allerede en lang række tilmeldte butikker, der skal være med på konfirmationsmessen. Antallet ventes at vokse, og drengene på holdet har forpligtet sig til at reklamere for arrangementet - blandt andet, når de selv skal gå til konfirmationsforberedelse.

Annonce

Cirka 60.000 kroner

Fodbold-rejsen finder sted næste forår, hvor to hold fra F'erne tager til Holland.

- Vi skal deltage i en turnering med mange hold fra flere andre lande. Det bliver rigtig fedt. Vi glæder os, siger Nicklas.

Turen koster i omegnen af 2.000 kroner pr spiller. Med klubbens hjælp er egenbetalingen nede på omkring 1.400 kroner. Resten skal skaffes.

Forretningsmodellen for konfirmationsmessen er, at lokale butikker køber en stand. Betalingen registreres som sponsor-bidrag og indgår i betalingen for Holland-turen.

Det er ikke kun tøjbutikker, der deltager. Også banker, en cykelforretning, wellness-udbydere og andre med forslag til konfirmandernes penge-håndtering efter den store dag er med. Flere af dem med gode rabatter på dagen.

De forretningsmæssige aftaler har drengene lagt i hænderne på aktive forældre. Men afviklingen af dagen, betjening af gæster og lignende skal de selv drible sig igennem.

- Og så skal vi stille op og rydde op, siger Nicklas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Se systing, skibe og skilderier

Elbobladet

Hvem skal have årets handicappris?

Elbobladet

Ugens hund: Lucy spiste fars medicin

Elbobladet

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Annonce