Annonce
Elbobladet

Fodbold-drenge leverede en succesfuld konfirmandmesse

Flere af byens butikker deltog på messen og fremviste tøj og andre varer, som er relevante for konfirmander. Foto: Klaus Madsen

Mellem 300 og 400 besøgte F'ernes messe på Tøjhuset. Det gavner økonomien inden holdets rejse til Holland.

Annonce

Fredericia: Konfirmation er en stor ting - både for konfirmanden, familien og drengene fra Fredericias forenede fodboldklubber, F'erne.

Torsdag 17. januar løb F'ernes konfirmand-messe i Tøjhuset af stabelen. Og den var en succes, fortæller Wandy Kristensen.

Han er en af de forældre, der har taget aktiv del i messens forberedelse og afvikling. Men også fodbold-drengene selv har løftet en stor del af arbejdet.

- Der kom 300-400 mennesker, tror jeg. Vi havde solgt 12 stande på messen. Dermed var der udsolgt, siger Wandy Kristensen.

I løbet af aftenen fik han positive tilbagemeldinger fra de butikker og virksomheder, der havde en stand.

- Jeg tror ikke, at der var så meget egentlig salg på messen, men formålet var også i højere grad at skabe kontakten og relationen, siger Wandy Kristensen.

Konfirmand-messen i Tøjhuset var arrangeret af F'erne, der på den måde rejste penge til en spændende fodboldrejse, holdet skal på. Foto: Klaus Madsen.
Annonce

Holdet skal til Holland

Konfirmand-messen blev stablet på benene som led i F'ernes U14-arbejde med at finansiere en spændende fodboldrejse til Holland om nogle måneder. Den plan skrev ElboBladet om i november.

Rejsen koster omkring 60.000 kroner. Fodbold-drengenes egenbetaling er som udgangspunkt på 1.400 kroner pr snude. Men økonomien fra messen bidrager til at få egenbetalingen længere ned.

Hvor meget klubben har hevet hjem på arrangementet, vil Wandy Kristensen ikke oplyse.

- Men der er ingen tvivl om, at det har været indsatsen værd. Det har været en fed oplevelse, som har skabt sammenhold på holdet - og også vist et sammenhold i byen, hvor man kender hinanden og er der for hinanden, siger han.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce