Annonce
Elbobladet

Foredrag om at lære af fortiden for fremtidens skyld

Fredag den 16. oktober har fredagsmøde i Trinitatis Sognegård fokus på, at vi bør lære af fortiden for fremtidens skyld. Emnet tages op af forfatter og foredragsholder Michael Böss fra Esbjerg. Privatfoto
Annonce

Fredericia: Næste fredagsmøde i Trinitatis Sognegård bliver fredag den 16. oktober kl. 14.30. Historieløshed i nutidskulturen er emnet, når forfatter og foredragsholder Michael Böss fra Esbjerg gæster sognegården.

Hans anliggende er den kamp, vi står i, om hvilke værdier der skal bære vores samfund ind i fremtiden. Skal det hele handle om økonomi, effektivitet og »nødvendig politik«? Og hvad sker der med dannelse, tradition, tilværelsesforståelse og respekt for kulturarv?

Michael Böss er af den opfattelse, at den nutidskultur, som flere og flere af os i dag lever i, er historieløs, og vi har mistet troen på de fortællinger, der gav tidligere generationer håb og livsmod, og som oppebar de folkelige fællesskaber og institutioner, lyder det fra arrangøren om fredagsmødet.

Foredraget bygger på temaer fra Michael Böss’ seneste bog »Det demente samfund«, som udkom på Kristeligt Dagblads Forlag. Det er gratis at deltage i mødet, hvor der kan købes kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ny bog om Skærbæk på vej

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Ny liste klar: Her skal du også bære maske eller visir i Fredericia

Elbobladet

Mundbind er på plads mellem indkøbsvarer og skolebøger - efterspørgslen på smarte mundbind er stor

Elbobladet

Trinitatis Kirke har fået ny præst

Annonce