Annonce
Elbobladet

Forening fortsætter udvidelse: Bådehus bliver gjort større

Brugerne af Børup Sande får fremover bedre muligheder for at opbevare udstyr. Arkivfoto: Torben Glyum
Udvidelsen og renoveringen af faciliteterne ved Børup Sande fortsætter nu med at gøre det eksisterende bådehus større.
Annonce

Skærbæk: Børup Sande Fællesforening fortsætter nu udvidelsen og renoveringen af faciliteterne ved Børup Sande. Næste projekt er at udvide det eksisterende bådehus.

Indtil nu har det været benyttet af Skærbæk Kajakklub, som har brugt bådehuset til opbevaring af kajakker. Når tilbygningen er færdiggjort, kan Lillebælt Board Sport også bruge det til at opbevare Stand Up Paddling-boards.

- Vi er rigtig glade for at kunne sætte dette byggeri i gang - et byggeri der bliver kernen i at øge aktiviteterne ved og på vandet.

- Der er rigtig mange kajakroere og Stand-Up padlere, som benytter det naturskønne område i Naturpark Lillebælt, og vi glæder os til, at vi med udvidelsen sikrer, at der fremover bliver plads til flere kajakker og SUP-boards for at tilgodese rammerne for disse mere udstyrskrævende aktiviteter, siger Søren Lovmand Hvid, der er formand for Børup Sande Fællesforening, i en pressemeddelelse.

Annonce

Flere til i og til vandet

Fællesforening begyndte sidste år arbejdet med at opdatere faciliteterne ved Børup Sande. Siden er der etableret en badebro, udendørs omklædningsfaciliteter samt en sauna med udsigt til Kolding Fjord og Lillebælt.


Vi er rigtig glade for at kunne sætte dette byggeri i gang - et byggeri der bliver kernen i at øge aktiviteterne ved og på vandet.

Søren Lovmand Hvid, formand Børup Sande Fællesforening


Udvidelsen af udstyrsskuret er næstsidste del af projektet, inden foreningens aktivitetshus også skal have en overhaling senere året. Det skal fremover benyttes til både omklædning og forskellige former for aktiviteter.

Projektet af især finansieret af fondsmidler. Blandt andet har Nordea Fonden, Lokale- og Anlægsfonden samt Nykredit-fonden samlet bidraget med over en million kroner. Også beboerforeningen i Skærbæk og fællesforeningen selv har bidraget økonomisk.

Fællesforeningen håb er, at flere borgere får lyst til at komme i og til vandet, samtidig med at aktivitetsniveauet i foreningen kan øges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Annonce