Annonce
Elbobladet

Forening opfordrer til god gerning: Saml mundbind og skrald i naturen og deltag i konkurrence

1, 2, 3... ja hele 27 mundbind kunne Karina Wærnskjold-Thiesen få indsamlet, da hun fredag var på en gåtur på fire kilometer. Hun og resten af G94 håber på at få bugt med de mange mundbind i naturen med initiativet "Gå 1 god gerning". Privatfoto
Selvom vi ikke kan forsamles, er der mange måder at skabe fællesskab for tiden. Gymnastikforeningen94 holder i weekenden en åben skraldeindsamling med præmier.
Annonce

Fredericia: Få frisk luft og motion, gør noget godt for naturen og vær med i lodtrækningen af om 10 gevinster, der hver har en værdi á 150 kroner.

Det er ikke blot en win-win, men en win-win-win-oplevelse, Gymnastikforeningen94 står bag i denne weekend.

I weekenden kan såvel foreningens medlemmer som resten af Fredericia deltage i initiativet "Gå 1 god gerning", der skal være med til at gøre bugt med noget af det skrald, man desværre finder i naturen.

Gå 1 God Gerning Mangler du noget at lave i resten af vinterferien? Sa ga med G94 ud og gør tidligt fora rsrent i...

Slået op af Gymnastikforeningen94Torsdag den 18. februar 2021

- Normalt plejer vi jo at have en masse aktiviteter for familierne på denne tid af året, men det er ikke tilfældet i år. Derfor har vi fundet på, at man kan gå en tur og samle mundbind og andet skrald, forklarer Karina Wærnskjold-Thiesen, der er bestyrelsesmedlem i G94.

Hun kom på idéen efter torsdag at have samlet 19 mundbind op på en gåtur med hunden.

Karina Wærnskjold-Thiesen fandt på idéen med indsamlingen, da det flød med mundbind i naturen under en gåtur med hunden. Arkivfoto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fredag var hun atter af sted, og her blev det til 27 mundbind på en gåtur á 40 minutters varighed.

- Jeg bliver ked af at se, at de ligger så spredt. Folk burde kunne holde dem i lommen, og jeg synes, det er ærgerligt, at det kan ske i et land som Danmark, hvor vi jo ellers er gode til at efterlade tingene pænt, siger Karina Wærnskjold-Thiesen.

Hun håber, at folk - unge som gamle - enlige som familier - vil benytte lejligheden til at gøre en god gerning for dem selv og naturen.

Annonce

Plads til den gode gerning

Ønsker man at komme i betragtning af en præmie, skal man sende et billede af det indsamlede skrald/mundbind til hejjan@outlook.dk.

Billeder skal sendes inden søndag 21. februar klokken 20. Dagen efter - mandag 22. februar trækkes der lod om de ti præmier, som enten består af en grøntkasse fra Byens Grønttorv eller en "fredagshyggekasse" til børn.


Konkurrencen skal jo ikke afholde folk fra at samle mundbund og andet skrald ind bagefter. Det er altid en god gerning at gøre for sig selv og naturen

Karina Wærnskjold-Thiesen, bestyrelsesmedlem i G94


De første billeder er allerede blevet sendt, har Karina Wærnskjold-Thiesen noteret gennem sin bestyrelseskollega, der står for den del.

- Men konkurrencen skal jo ikke afholde folk fra at samle mundbund og andet skrald ind bagefter. Det er altid en god gerning at gøre for sig selv og naturen, konstaterer Karina Wærnskjold-Thiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce