Annonce
Elbobladet

Forventer snarlig åbning: Derfor rykker Intersport tilbage til Fredericia

Det er endnu uvist, hvornår Intersport Outlet præcist åbner på Vejlevej, men planen er, at det sker inden jul, oplyser sportkædens salgsdirektør. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Den præcise åbningsdato er endnu ikke på plads. Det er butikschefen til gengæld i den kommende sportsoutlet, der får seks-otte ansatte. Selv udtrykker salgsdirektør i kæden glæde over at komme tilbage til Fredericia, da det længe har været et ønske.

Fredericia: I knap et årti har Fredericia været uden en Intersport-butik, efter kæden forlod lokalerne i Danmarksgade 9, hvor Sport24 i dag er placeret.

Snart kommer sportskæden tilbage til Fredericia, når Intersport Outlet åbner på Vejlevej og bliver en del af bygningskomplekset som også tæller Jysk, Thansen og Elgiganten.

Den præcise åbningsdag kender salgsdirektør hos Intersport, Thomas Just Rasmussen, endnu ikke, men der kommer ikke til at gå lang tid, førend butikken kan begynde at indrette sig på de 750 kvadratmeter, den får til rådighed.

Annonce

- Vi kom med i projektet hen over sommeren, så derfor kan lejemålet ikke nå at blive færdig samtidig med de andre butikker. Målet - og det vi arbejder imod - er, at vi åbner inden jul, forklarer salgsdirektøren.

Indtil videre er det kun Elgiganten, Thansen og Jysk, der figurerer på skiltene foran den store bygning. Der er dog plads til, at Intersport Outlet få en plads nederst. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Han nævner, at Fredericia har været i kikkerten hos Intersport i mange år, efter man valgte at lukke i midtbyen.

- Så da vi blev kontaktet om at blive en del af projektet, var vi hurtige om at slå til. Vi synes, placeringen og parkeringsforholdene er glimrende i forhold til vores ønsker, samtidig med at vi ser Fredericia som en god og sund handelsby, siger Thomas Just Rasmussen.

Samme udvalg

Butikkens udvalg bliver overordnet som enhver anden Intersport-butik, hvor man kan finde tøj, sko og udstyr til en række motionsformer og idrætter fra alle de kendte mærker.

- Den eneste forskel er, at vi ikke har de nyeste sæsonvarer, men at det derimod er varer fra tidligere sæsoner til en nedsat pris. Derudover byder vi også på en række standardvarer såsom fitnessudstyr, strømper og lignende til samme priser som i alle vores butikker, pointerer Thomas Just Rasmussen.

Han nævner samtidig, at der er samme mulighed for at bytte såvel varer købt i andre af kædens outletbutikker som i de almindelige Intersport-butikker. Derudover kan varer, der er købt på Intersports hjemmeside, også hentes eller byttes i butikken.

Annonce

Lokal butikschef fundet

Samlet set skal der ansættes seks-otte medarbejdere i butikken. Tallet inkluderer både fuldtids- og deltidsstillinger, og rekrutteringen er i gang, oplyser Thomas Just Rasmussen, der samtidig oplyser, at stillingen som butikschef er på plads.

- Vi vægter det højt, at butikschefen kender det lokale handels- og foreningsliv, så derfor har vi ansat en lokal person, men af respekt for den tidligere arbejdsgiver må vi afvente med at fortælle, hvem det bliver, siger kædens salgsdirektør.

Vi vægter det højt, at butikschefen kender det lokale handels- og foreningsliv, så derfor har vi ansat en lokal person.

Thomas Just Rasmussen, salgsdirektør hos Intersport

Går alt efter planen, kan Intersport rykke ind og indrette sig i de nye lokaler i løbet af november. Kæden vil derfor melde ud, når en nærmere åbningsdato ligger klar.

29. oktober slår Jysk og Thansen dørene op til de to første butikker i bygningen, mens Elgiganten åbner senere i november.

Annonce
Elbobladet

Svensk fastelavnsbolle megahitter: Sådan bager du semlor selv

Annonce
Elbobladet

Der mangler ladestandere

Annonce
Elbobladet

Natklub havde ikke regnet med genåbning snart: Vi glæder os alt for meget til at holde de vildeste fester igen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Så er billetsalget i gang: Skal du med, når Fredericias kultur- og handelsliv hyldes?

Elbobladet

Donationer væltede ind efter pædagogs opslag om manglende skitøj til unge: - Der er ingen af de her unge, som ville komme på skiferie med mor og far

Elbobladet

Jesper køber sin makker ud og stiller sig i spidsen for 24 mand

Elbobladet

I 33 år var René på hash og stoffer - men ikke længere

Elbobladet

Små snacks eller store måltider? Sammensæt den perfekte børnemadpakke

Elbobladet

Brug februar til at tjekke huset for vinterskader

Elbobladet

- Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er de butikker og caféer, som stikker ud fra det almindelige, mener jurymedlem, som gerne ser mere af dette i Fredericia

Elbobladet

Særlig grund til travlhed i borgerservice: Derfor skal du bestille tid inden turen til rådhuset

Elbobladet

17-årige Julie har angst for åbne rum med mange mennesker: - Min sygdom er ikke et tabu - det er bare mig

Elbobladet

Jan er muligvis verdens største nørd: Planlægger at åbne museum med sin samling

Elbobladet

Ny tankstation åbner inden for et par uger: Vaskehal kommer til på sigt

Elbobladet

Udsigt til en Lidl mere i Fredericia: Så meget snupper ny stor butik fra de andre

Annonce