Annonce
Elbobladet

Fra larve til sommerfugl - ny Sandero på vej

Dacia Sandero og Sandero Stepway kommer i smarte versioner om cirka seks måneder. Foto: Dacia
Dacia Sandero og Sandero Stemway kommer i helt ny version om cirka seks måneder.
Annonce

Mini: Mon ikke de er begyndt at glæde sig ude hos forhandlerne af Dacia - glæde sig til januar eller februar 2021? Her kommer der nemlig en ny Sandero og Sandero Stepway - tredje generation - og de første billeder af minien viser, at Mazda for første gang præsenterer en bil, der er konkurrencedygtig på designområdet.

Pressechef Søren Hyltoft fra Renault og Dacia har endnu ikke selv set bilen, men han afviser, at billederne er manipuleret og at både hjul og det viste udstyr også findes på de biler, som kommer i handlen om cirka seks måneder.

Tol gengæld kan Søren Hyltoft ikke sige ret meget mere om bilerne. Han ved ikke noget om motorer, priser og udstyr.

I dag begynder priserne for Sandero Streetway og Sandero Stepway ved 109.999 og 139.999 kroner, og det vil naturligvis være et drømmesenarie for både importør og forhandlere, hvis de holdes.

Det er en stor overraskelse, at Dacia nu sender biler på markedet med et smart design. Gennem årene har man haft en mistanke om, at Renault, som ejer Dacia, har bedt designerne holde lidt igen, så Renault-kunderne ikke følte sig fristet.

Det har dog ikke kun været på design, at Renault har været Dacia overlegen. Også på kabineområdet har Renault altid været klasser over  rumænerne, og derfor bliver det spændende første gang at kigge ind i Sandero-kabinen. Er der et design, som er det nye karrosseri værdigt og er materialerne i nærheden af den kvalitet, der findes i Renault?

Dacia

Dacia er et mærke in Groupe Renault. Dacia sælges i 44 lande – fortrinsvis Europa. Mærket daterer sig tilbage til 1968 I Rumænien, men blev købt og overtaget af Renault tilbage i 1999. Mærket blev for alvor relanceret, da Dacia Logan blev introduceret i 2004. Kernen i Dacia er value for money. Med sine modeller, Logan, Sandero og Duster er mærket en spektakulær succeshistorie. I 2019 slog man rekord med 737.000 solgte biler - og i alt har Dacia nu næsten 6,5 millioner kunder. Der kører 24.491 Dacia på de danske veje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Hundeposer holder Bambi væk

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Fællessang med afstand

Elbobladet

Tur til Jelling og Albert i Vejle

Elbobladet

Jung kommer til byen

Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Elbobladet

Bysbarn viser fotokunst i Trinitatis

Annonce