Annonce
Elbobladet

Fredericia får en ny skønheds- og fodklinik

Carina Thimsen (til venstre) og Marie-Louise Stück Holm foran deres nye lokaler, der kan fornemmes i baggrunden over Carinas skulder. Her i Købmagergade åbner de Smuk Nu - Klinik for skønhed og fodpleje. Foto: Peter Friis Autzen
Fremover kan fredericianere med ønske om større skønhed og sundere fødder få hjælp hos Smuk Nu i Købmagergade.

Fredericia: Skøn hud, bløde fødder og godt humør. Det kan fredericianere og andre fremover få i Købmagergade, hvor Smuk Nu - Klinik for skønhed og fodpleje åbner.

Bag klinikken stå Marie-Louise Stück Holm og Carina Thimsen. De har begge en fortid i en anden klinik, hvor de i nogen tid har leget med tanken om etablere deres eget sted.

- Det startede lidt som en vits. Men så voksede idéen på os, siger Marie-Louise.

De to fandt det helt rigtige lokale i Købmagergade 51a, hvor der tidligere lå en garnbutik. Her har de knoklet med at indrette, bygge om og installere udstyr. Lokalerne er knapt genkendelige.

- Vi har nærmest fået os en håndværkeruddannelse her, siger Carina og udløser et højt grin fra dem begge.

Det kræver sit grej at etablere en klinik for skønhed og fodpleje. Så det har Carina og Marie-Louise anskaffet. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Det startede med kød

Carina er fra Møgeltønder, hvor hun bor med sin mand i fem børn. Hun driver også en klinik der.

Hun er lægeeksamineret fodplejer og negletekniker. Men oprindeligt lagde hun ud i et helt, helt andet fag:

- Jeg er uddannet slagter og arbejdede som slagter indtil midt i 30'erne, siger hun.

- Men til sidst kunne mine hænder ikke klare det længere. Kulden fra de mange timer med koldt kød trak helt op gennem armene. Så jeg måtte omskoles og valgte et fag, hvor jeg ville have kundekontakt og kunne gøre en forskel. Så det blev fodpleje, og det er jeg glad for, siger Carina.

Også Marie-Louise er oprindeligt uddannet i et helt andet fag.

- Jeg var oprindeligt stewardesse og sidenhen blev jeg uddannet smørrebrødsjomfru. Men jeg har altid vidst, at jeg ville gå denne her vej, siger Marie-Louise, der er statsanerkendt kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi. Ligesom Carina er Marie-Louise også negletekniker.

Marie-Louise bor i Fredericia med sin mand og deres to små børn.

Annonce

Humørfyldte og seriøse

De to kolleger er glade for at grine. Og det gør de meget.

- Jeg kan være helt øm i maven efter en arbejdsdag, siger Carina og udløser et grin fra dem begge.

- Men vi tager vores fag og vores kunder meget seriøst. Det er vigtigt for os, at vores faglighed er i top. Det er også dér, den store tilfredsstillelse ligger, siger Marie-Louise og giver et eksempel, hvor en kunde med meget problematisk hud får løst sine udfordringer og forlader klinikken med et smil på læben.

- I det hele taget er noget af det mest tilfredsstillende at se kundernes reaktion. De går jo herfra med rank ryg - uanset om de er kommet herind af den ene eller den anden grund, siger Carina.

De to har glædet sig til at åbne 3. september, hvor de står klar allerede klokken 7:30. Og der er planlagt reception fredag 6. september klokken 14-17.

Marie-Louise Stück Holm (til venstre) og Carina Thimsen har knoklet for at få gjort lokalerne i den tidligere garnbutik klar til åbningen 3. september. Men det hårde arbejde har ikke svækket det gode humør. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Toyota har medvind

Elbobladet

Se video: Sort sol angribes af høg

Annonce