Annonce
Elbobladet

Fredericia-klinik udvider i Middelfart

Vasegårdens Klinikker overtager fra 1. august Klinik for Fodterapi v/Anja Rasmussen, der er beliggende i Teglgårdsparken i Middelfart. PR-foto

Fredericia/Middelfart: Vasegårdens Klinikker overtager Klinik for Fodterapi v/Anja Rasmussen, der er beliggende i Teglgårdsparken i Middelfart. Det oplyser Vasegårdens Klinikker i en pressemeddelelse.

Overtagelsen finder sted 1. august og skyldes, at fodterapeut Anja Rasmussen fremover skal arbejde som togfører ved DSB.

- Der er utrolig mange nye krav til vores fag, som skal implementeres i den kommende tid, så det passer fint, at jeg kan give dette arbejde videre til de kommende ejere af klinikken, citeres Anja Rasmussen for i pressemeddelelsen. Selv har hun tidligere arbejdet for Vasegårdens Klinikker i 10 år.

Vasegårdens Klinikker - Klinik for Fod- og Fysioterapi har ligget i Jernbanegade i Fredericia overfor banegården i knap 30 år. Den ejes af Annette Kruse og fodterapeut Charlotte Midtgaard, som glæder sig over at have fundet den rigtige beliggenhed i Teglgårdsparken til Vasegårdens Klinikker Middelfart.

- Det er kombinationen af de smukke omgivelser, de historiske bygninger og samarbejdet med de andre terapeuter i sundhedshuset, som gør lokationen perfekt, understreger de.

Det bliver statsautoriseret fodterapeut Gitte Bertelsen, som kunderne vil møde i Teglgårdsparken fra 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Toyota har medvind

Elbobladet

Se video: Sort sol angribes af høg

Annonce