Annonce
Elbobladet

Fredericia Kommune finder ny chef i egne rækker

Kasper Findahl tiltræder 1. juni som kultur- og idrætschef hos Fredericia Kommune. Her ses han (til højre) sammen med Carsten Bøttern, da de to fortalte dagbladets læsere om udviklingen af en ny koncert- og festivalplads bag Fredericia Idrætscenter og Monjasa Park. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Afløser for Bodil Schelde-Jensen er fundet internt.

Fredericia: Det er en rigtig Fredericia-dreng, der om en måned tiltræder som Fredericia Kommunes nye kultur- og idrætschef. Blandt 28 ansøgere har et enigt ansættelsesudvalg peget på konstitueret fagchef for idræt Kasper Findahl som ny chef for kultur- og idrætsområdet.

Det er et område, der både trækker tråde tilbage i historien og er med til at skabe gode rammer om idræts- og fritidslivet for fremtidens fredericianere.

- Jeg er glad for, at vi med Kasper får en chef, der kender byen indgående og som har et rigtig godt blik for, hvad kulturen og idrætten kan – ikke mindst også for vores dagtilbud og skoler. Kaspers store netværk vil helt sikkert også komme både ham og Fredericia Kommune til gavn, siger direktør for Børn, Unge og Kultur Mette Heidemann i en pressemeddelelse.

Annonce

Trådte barndomssko i Fredericia

Kasper Findahl er et kendt ansigt i det fredericianske idrætsmiljø og kommer fra en stilling som konstitueret fagchef for idræt. Nu udvides porteføljen til også at omfatte kultur – et område, Kasper ser frem til at lære endnu bedre at kende.

- Jeg har trådt mine barnesko i idrætsforeningerne og kender rigtig meget til foreningslivet i byen og de mange frivillige, der bruger masser af fritid på at skabe gode oplevelser for andre. Jeg glæder mig til at få de kulturelle huse endnu tættere på og til at få sat mere skub i de mange muligheder, vi har for at samarbejde og bruge hinanden på tværs af kultur- og idrætsområdet, siger han i pressemeddelelsen.

Kasper Findahl er 41 år og bor i sin barndomsby, Fredericia, med hustru og to børn.

Annonce
Elbobladet

På den 2. side: Lyserød eksplosion lige fra morgenstunden

Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Grøn er håbets farve

Annonce
Elbobladet

Vær med til at sikre en god folkeafstemning: Bliv valgtilforordnet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Du risikerer at blive spurgt: Hvad skal vi sælge Fredericia på til turisterne?

Elbobladet

Nu kan du godt finde mountainbiken frem: Nyt spor for alle indviet

Elbobladet

S-profil i Fredericia er ny mand i spidsen for sosu-skoles bestyrelse

Elbobladet

Natklub-ejer er stolt efter prisuddeling i Barcelona

Elbobladet

Julie havde en elevtid fuld af prøvelser - nu er hun udnævnt til årets bedste lærling

Elbobladet

Præstens klumme: Da kunstneren blev præst for præsten

Elbobladet

På den 2. side: Skraldespand og some-brydere

Annonce