Annonce
Elbobladet

Fredericia-restaurant deltager i ny takeaway-festival

Spis ude hjemme. Fredericia-restaurant deltager i ny takeaway-festival i uge 7. Arkivfoto
Annonce

Fredericia:  I vinterferien ser en ny mad-festival dagens lys, når DinnerDays Takeaway inviterer til at ‘spise ude hjemme’ på en lang række restauranter.

Hvert år i uge 7 afholdes DinnerDays ude på restauranterne, men efter restriktioner, nedlukninger og uden forudsigelighed, tager festivalen i år form af en mad ud af huset-begivenhed. I Fredericia deltager Restaurant Ene, Jyllandsgade 47A.

Festivalen finder sted fra den 12.-21. februar og har samme genkendelige koncept fra øvrige år med tre retter for 210 kroner. Enkelte gourmetmenuer koster 400 kroner.

- Restauranterne har længe kæmpet for overlevelse i en tid med mange corona-restriktioner, og har brug for opbakning som aldrig før. DinnerDays Takeaway er vores bud på en håndsrækning, og det vil glæde os, hvis vi som arrangører kan få flere til at støtte op om restauranterne ved at bestille en takeaway-menu i uge 7, siger Laura Madsen, PR- & kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

I tilfælde af skærpede restriktioner fra myndighederne, som forhindrer afholdelsen af DinnerDays Takeaway, bliver dine billetter refunderet, oplyser arrangøren.

Man kan deltage ved at gå ind på dinnerdays.com. Her vælger man restaurant og booker i tidsrummet, man ønsker at afhente sin mad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce