Annonce
Elbobladet

Fredericia Svømmeklub i international dyst i Berlin

Her ses de af DeltaSwim – Fredericia Svømmeklubs konkurrencesvømmere, der deltog i International Swim Cup Berlin i weekenden 27. – 29. september. PR-foto
Annonce

Fredericia: DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub deltog med en gruppe på ni af klubbens konkurrencesvømmere i International Swim Cup Berlin i weekenden 27.–29. september.

De ni svømmere er Mie Bendtsen, Anna Ottesen, Mathilde Asmussen, Mathilde Nørgaard og Anna Bernsdorf samt Malthe Lindeblad, Malte Falk, Christian Thomsen og Jonatan Falk.

Der deltog svømmere fra Australien, Polen, Rusland, Tjekkiet, Østrig ud over svømmere fra mange delstater i Tyskland. Over 1.000 svømmere deltog i stævnet, hvor der var 4.550 starter, og hvor der var finaler i alle 50 meter løbene.

Formålet for klubbens svømmere med deltagelsen var, at de skulle prøve at præstere i uvante rammer og i et anderledes setup, som sådan et stort stævne var. Der skulle selvfølgelig svømmes hurtigt, men endnu vigtigere var det at blive en bedre svømmer. Svømmerne havde derfor individuelle mål med turen. Og svømmerne leverede rigtigt gode præstationer.

Der blev sat mange personlige rekorder, forbedret ranglisteplaceringer, opnået top-10 placeringer og finalepladser samt vundet medaljer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce