Annonce
Elbobladet

Friis Autocenter indgår samarbejde med Lindholm Biler

Thomas Friis og Carsten Friis, Friis Autocenter, har taget et kig ud i fremtiden og indgået et samarbejde med Lindholm Biler, der fremover vil stå for bilsalget, mens Thomas Friis vil koncentrere sig om værkstedsdelen, der får stadig flere kunder. Foto: Marianne Husted

1. december åbner Lindholm Biler afdeling i det nye bilhus på Nordre Kobbelvej.

Fredericia: Friis Autocenter indgår fra 1. december et samarbejde med Viborg-firmaet Lindholm Biler, der åbner en afdeling i det nye og 1750 kvadratmeter store butik- og værkstedsbygning på Nordre Kobbelvej 5.

Fremover vil indehaver Thomas Friis og hans ansatte koncentrere sig om Din Bilpartner-autoværkstedet, mens Lindholm Biler kommer til at stå for bilsalget.

Lindholm Biler er som Friis Autocenter A/S en familieejet virksomhed. Lige som Fredericia-virksomheden blev den etableret i 1976. Det var Carsten Friis, der lagde grundstenen til Friis Autocenter. Først under navnet Pava-centret med adresse på Treldevej. Da Carsten Friis købte værksted på Smedevænget og senere samlede aktiviteterne her, blev navnet ændret til Friis Autocenter.

Carsten Friis, 66 år, har primært stået for bilsalget, men gearer ned med en ugentlig fridag i forbindelse med generationsskiftet. Thomas Friis, 39 år, har ønsket at have fuld fokus på autoværkstedet, som er i god udvikling. Samtidig har han efter en periode med sygdom som følge af en blodprop i hjertet valgt at indrette sit arbejdsliv på en mere normal arbejdstid.

Vi har fået mange nye kunder, siden vi byggede huset og rykkede ind her på Nordre Kobbelvej.

Thomas Friis
Friis Autocenter flyttede i det nye byggeri på Nordre Kobbelvej ud mod en af de centrale rundkørsler på Egeskovvej. Den synlige placering har givet mange nye kunder. Arkivfoto

Ny placering gav nye kunder

Lindholm Biler lejer sig ind i bilhuset på grunden, der ligger ud til en af de meget benyttede rundkørsler på Egeskovvej. Synligheden har betydet meget for Friis Autocenter, kan Thomas Friis fortælle.

- Vi har fået mange nye kunder, siden vi byggede huset og rykkede ind, siger han.

Det betyder, at autoværkstedet skal ansætte flere. Foruden Thomas Friis og Carsten Friis er der ansat to mekanikere, en klargøringsmand og en servicemedarbejder. Thomas Friis' kone Susanne er "blæksprutten", som styrer kontor og varetager en række andre funktioner.

Annonce

Fredericia på ønskesedlen

Lindholm Biler fra Viborg med i alt 50 ansatte har i forvejen en afdeling i Aarhus og har haft Fredericia på ønskesedlen til en tredje placering. Derfor passede det som fod i hose, da Friis Autocenter A/S henvendte sig til firmaet for at høre, om de kunne være interesseret i et samarbejde. Firmaet sælger som Friis Autocenter har gjort det biler uden mærkepræference. Lindholm biler forventer på årsbasis at sælge 3500 biler fra de tre afdelinger.

De to virksomheder vil ikke alene komme til at dele adresse. De vil fremover fungere som nære partnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nyansættelse hos frisør

Annonce