Annonce
Elbobladet

Frisørbranchen vil have danskerne til at lade håret gro

Annonce

Fredericia: I en pressemeddelelse fra brancheforeningen for danske frisører opfordres alle til ikke at blive klippet sort på privatadresser. Under coronakrisen valgte de selvstændige frisører at have færre medarbejdere i salonen, men forleden måtte alle saloner lukke efter påbud fra myndighederne. Dermed er driften gået i stå, og fremtiden tegner dermed meget usikker for danske frisører.

"Smitten skal for alt i verden begrænses, og derfor er klippet hår ikke en nødvendighed for øjeblikket. Vores organisation DOFK arbejder i døgndrift for at hjælpe os gennem denne svære tid. Mange af vores ansatte har også små børn, og der er rigeligt brug for mor og far rundt om i hjemmene", lyder det fra oldermand Pia Bløcher fra Trekantområdets Frisørlaug.

Imidlertid har man i Trekantområdets Frisørlaug konstateret, at flere frisører nu tilbyder klip på privatadresser, og det tager man skarpt afstand fra.

- Alle vi, der med hjertet følger anvisningerne om lukning med store økonomiske konsekvenser, anbefaler, at man lader håret vokse og gemmer sine penge til en rigtig frisør, der betaler både moms og skat til glæde for alle, siger oldermand Pia Bløcher

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Annonce