Annonce
Elbobladet

Frivillighedens Fredericia

Louis Lindholm er daglig leder af Frivilligcentret i Fredericia. Arkivfoto

Fredericia: Mellem 3000 og 3500 borgere i Fredericia Kommune er frivillige i en eller anden forening. Det anslår Frivilligcenter Fredericia, der har 90 foreninger under deres paraply.

- Det vides ikke med sikkerhed, hvor mange frivillige, der er i Fredericia Kommune. Vi anslår, at det er cirka 6-7 procent, siger daglig leder af Frivilligcenter Fredericia, Louis Lindholm, og tilføjer:

- Frivillighed er jo meget bredt. For eksempel hjælper mange forældre med transport af børn i sportsforeninger, og andre er fast frivillig i en social forening.

I følge Frivilligcentrets daglige leder er udfordringen at få de unge og erhvervsaktive til at engagere sig i frivilligt arbejde. ElboBladet har talt med 22-årige Simon Sejr og 32-årige Sara Flokiou, der begge har valgt at være frivillige i henholdsvis Ungdommens Røde Kors og Mødrehjælpen ved siden af studie og fuldtidsjob.

Det har de valgt, fordi det giver dem mere, end det tager fra dem. Og fordi det giver noget andet end et lønnet job, giver dem. ledni

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce