Annonce
Elbobladet

Fusion mellem Fredericias to svømmeklubber

Den nye svømmeklub får blandt andet base i Fredericia Idrætscenter. Arkivfoto: Mette Mørk

Fredericia:  Tirsdag den 25. maj valgte begge klubbers fremmødte medlemmer på ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger at gennemføre en fusion mellem byens to svømmeklubber DeltaSwim og EGIF svømning til en samlet klub, der fra den kommende sæson kommer til at hedde Fredericia Svømmeklub – en del af EGIF. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Fusionen sker på baggrund af både et gensidigt ønske om at forbedre træningen for idrætsforeningernes medlemmer i begge klubber samt en optimering af klubbernes økonomi

Der har igennem længere tid været et samarbejde på tværs af klubberne indenfor konkurrencesvømning, ligesom der igennem 2020 og frem til nu har været arbejdet fokuseret på en ensretning af træningen for de yngste medlemmer i det, der populært kaldes svømmeskolen. Med den nuværende fusion samles kræfterne i begge klubber – men selve svømningen forbliver i begge svømmehaller. Det betyder i praksis, at fra august tilbydes der svømning for alle aldersgrupper i både EIC/Erritsø svømmehal og FIC/Fredericia Idrætscenter.

Annonce

Der arbejdes på at lave en ny og samlet hjemmeside, hvor det bliver muligt at tilmelde børn, unge og voksne til næste sæsons mange spændende hold.

I Fredericia Svømmeklub – en del af EGIF er medlemmer fra begge de gamle bestyrelser repræsenteret. Blandt andet fortsætter Allan Ottesen fra DeltaSwim som bestyrelsesformand og Anders Billesø Beck som næstformand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce