Annonce
Elbobladet

Gågadebutikker går sammen om julehyggen

Fire butikker i Vendersgade er gået sammen om at udsmykke Vendersgade yderligere, ligesom de i løbet af den kommende periode vil præsentere gratis aktiviteter, som de står bag i gaden. På billedet ses fra venstre Pia Holmgaard (Mødrehjælpen), Tina Prytz-Hansen (VegaGarn), Susanne Vinstrup (Ørntoft og Milano) og Henriette Sejersen (Din Tøjmand Sejersen). Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fredericia: Har du gået en tur i Vendersgades gågade har du måske lagt mærke til, at der er kommet flere gaver op ved butikkerne.

Skaberne bag den ekstra julehygge er de fire butikker Sejersen Din Tøjmand, Mødrehjælpen, VegaGarn samt Ørntoft og Milano. Torsdag i uge 46 mødtes folk fra de fire butikker til hyggeaften med pyntning af juletræer og julegavekreationer.

- Vi vil gerne bidrage til, at der sker noget ekstra i gaden henover julen, siger Henriette Sejersen, der er indehaver af Din Tøjmand Sejersen.

Målet er at blive børnefamiliernes samlingspunkt. Det skal blandt andet ske ved gratis aktiviteter, som de fire butikker er gået sammen om at planlægge. De ønsker dog endnu ikke at løfte sløret for, hvad man kan komme til at opleve.

Torsdag i sidste uge mødtes butiksfolk i Vendersgade til hyggeaften. Privatfoto
Nogle af resultaterne fra aftenens slid blev, som det ses på fotoet. Og nej, gaverne indeholder intet af værdi, men derimod nogle tunge sten til at holde dem på plads i efterårsvejret. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce