Annonce
Elbobladet

Geist/Gnist i lyserødt humør for en god sag

Camilla Sørensen og Marianne Gaarsvig var klar til med bowlen med de mange lyserøde lodder, som kunne give en af de mange gevinster for samlet 40.000 kroner. Foto: Nana Hanghøj
Marianne og Jesper Gaarsvig håber at kunne sende 25.000 kroner til knæk cancer indsamlingen efter lyserød lørdag med gavelotteri i stor stil og Panorama-aftener for kvinder.
Annonce

Fredericia: En bowle med lyserøde lodder frister på disken hos tøjbutikken Geist/Gnist i disse dage. Lørdag var der yderligere lyserød champagne og ditto slik til kunder, som lagde vejen ind forbi butikken i Vendersgade.

- Vi holder fast i lyserød lørdag, fordi vi synes det er en god måde at holde fokus på indsamling til Knæk Cancer. Vi gjorde det også sidste år, og da kunne vi aflevere 10.000 kroner til indsamlingen. Vi håber at kunne doble det mere end op i år, siger Marianne Gaarsvig.

Det er allerede svundet godt i bowlen med lodder, som gælder gevinster for 40.000 kroner.

- Det kan vi kun gøre, fordi vores leverandører har valgt at bakke os op. Det er vi super glade for, siger Marianne Gaarsvig.

Der blev budt på lyserøde lækkerier i Geist/Gnist til lyserød lørdag til støtte for Kræftens Bekæmpelse. Foto: Nana Hanghøj

Marianne Gaarsvig driver butikken sammen med sin mand Jesper, og de har ikke kun ladet butikken shine lyserødt på en regnfuld lørdag.

- Vi har også arrangeret biograf- og hyggeaften i samarbejde med Panorama. Det skulle kun have været onsdag i sidste uge, men billeterne til arrangement var udsolgt på ti minutter, så vi valgte at gentage onsdag den 9. og de billeter er også væk. Vi har lånt en af biografsalene til en særforstilling af Jagtsæsonen, og inden mødes vi i butikken, hvor vi serverer mad og drikke, og man kan shoppe, fortæller hun.

Overskuddet fra arrangementerne går til Kræftens Bekæmpelse ved indsamlingen Knæk Cancer.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce