Annonce
Elbobladet

Golfklub søger ny forpagter: Håber på langsigtet samarbejde

Fredericia Golf Club søger ny forpagter til Café Albatros. Arkivfoto: Torben Glyum
I det kommende år skal Fredericia Golf Club finde en ny forpagter til sin café. Håbet er at finde en person til et langsigtet samarbejde, oplyser klubbens golfmanager.

Fredericia: Går du med en drøm om at drive eget spisested i grønne, sportslige omgivelser, og har du det drive, der kræves, er det med at holde øjnene åbne.

Fredericia Golf Club søger nemlig en ny forpagter til sin restauration, Café Albatros, efter at de nuværende forpagtere, Heidi og Torben Mikkelsen, stopper ved årsskiftet.

Golfklubben søger en ny forpagter med start fra senest 1. marts.

- I klubben er her en masse aktivitet fra april til og med oktober, mens man skal være mere kreativ i vinterperioden, siger Martin Libak, der er golfmanager i klubben, med henvisning til, at der bliver en periode henover vinteren uden forpagter.

Søgningen løber frem til 16. december. De første interesserede har dog allerede meldt sig på banen.

- Vi har fået et par gode, uopfordrede henvendelser fra folk, som har set omgivelserne, men vi ser, hvad der kommer, og venter indtil ansøgningsfristen, før vi træffer vores første beslutninger, siger Martin Libak.

Annonce

Langsigtet plan

Af jobopslaget fremgår blandt andet, at klubben ønsker en forpagter med "solid køkkenfaglig baggrund eller dokumenteret erfaring med og evner for madlavning", ligesom man gerne har erfaring med drift af cafe/restaurant og forstår at drive en forretning.

- Aftalen skal gerne være langsigtet, og selvom der er corona, som har negativ effekt på selskaber af større karakter, så oplever vi flere spillere og gæster i klubben for tiden, forklarer Martin Libak.


Vi har fået et par gode, uopfordrede henvendelser fra folk, som har set omgivelserne, men vi ser, hvad der kommer, og venter indtil ansøgningsfristen, før vi træffer vores første beslutninger.

Martin Libak, golfmanager i Fredericia Golf Club


Golfmanageren slår dog gerne et slag for den kommende forpagter, selvom han erkender, at restaurationsbranchen er hårdt ramt i øjeblikket.

- Fra golfklubbens side vil vi i hvert fald gøre alt, hvad vi kan, for at det bliver et langsigtet samarbejde, siger han.

Golfklubben forventer at holde jobsamtaler i december og januar, hvorefter den endelige beslutning tages.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce