Annonce
Elbobladet

Googles nye datacenter får 20 unikke dansk designede cykler

Sådan ser cyklerne ud. Googles ansatte vil senere på efteråret kunne cykle rundt på datacentret, når det står klart. Foto: Google
Annonce

Fredericia: Når Googles 46.000 kvadratmeter store datacenter i Prinsessens Kvarter står klart senere på efteråret, får de ansatte muligheden for at bevæge sig fra A til B på godt dansk design.

Velorbis og Christiania Bikes har nemlig specialdesignet 20 unikke cykler, som netop er blevet leveret. Det oplyser Google i en pressemeddelelse.

17 af dem har Velorbis stået for. Grundlægger Kenneth Bødiker fik blandt andet til opgave at designe cyklerne i Google-farverne blå, rød, gul, grøn - men uden at nogen af cyklerne er ens.

- Vi har lavet firmacykler til danske og internationale kunder i mere end 14 år, og Googles ordre er den mest komplekse, vi nogensinde har fået. Det har krævet et meget fleksibelt produktionsapparat. Men jeg elsker, når opgaven er svær og vi i sidste ende kan sende farverige og ikoniske cykler ud i verden, oplyser Kenneth Bødiker i pressemeddelelsen.

Annonce

Komplekse logoer

Modellen, som de ansatte skal køre rundt på mellem bygninger og kontorer, er budcyklen kaldet ‘Short John Unisex’.

Cyklerne er designet med op til fire farver på hver model, og farverne er så fordelt forskelligt på eksempelvis stel, forgaffel, skærme og ringklokke, sådan at de hver især er unikke.

Firmacyklerne har derudover forskellige Google-logoer, og heller ikke det var en nem opgave: Logoerne er så komplekse, at de ikke kunne folieskæres og klistres på, men skulle laserskæres direkte på pladerne på et særligt trykkeri.

Foruden de 17 Velorbis-cykler har Christiania Bikes leveret tre christianiacykler. Også de tre har en individuel farvesammensætning.

Cyklerne er leveret af to danske virksomheder Velorbis og Christiania Bikes. Foto: Google
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Mundbind er på plads mellem indkøbsvarer og skolebøger - efterspørgslen på smarte mundbind er stor

Elbobladet

Trinitatis Kirke har fået ny præst

Elbobladet

Julemand med visir?: Borgmester lover masser af juleri med en juleby under trygge coronavilkår

Elbobladet

To mindehøjtideligheder

Elbobladet

Forfatter giver foredrag om Iran

Annonce