Annonce
Elbobladet

Højskolen i Snoghøj har fundet forstander med fortid fra musicalakademiet

Højskolen i Snoghøj sagde i september brat farvel til den daværende forstander Martin Elung-Jensen. Nu har bestyrelsen fundet arvtageren i den 39-årige Kim Røge. Arkivfoto:
Efter tre måneders søgen har bestyrelsen for Scenekunsthøjskolen i Snoghøj valgt at ansætte 39-årige Kim Røge som ny forstander. Kim Røge er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2003.
Annonce

Snoghøj: Efter en grundig ansættelsesproces har den scenekunstneriske højskole i Snoghøj fået ny forstander. Bestyrelsen har kigget i egne rækker og valgt den 39-årige Kim Røge. Det oplyser bestyrelsen for højskolen i en pressemeddelelse.


Jeg kender skolens rigtig godt og brænder for sammen med skolens passionerede personale at gøre en god højskole endnu bedre - både for elever og lokalområde.

Kim Røge - ny forstander på Scenekunsthøjskolen i Snoghøj


Kim Røge har i flere år har arbejdet på Scenekunsthøjskolen som produktionsleder og underviser. Han er oprindeligt uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2003.

Siden 2008 har han arbejdet som både forstander og lærer i skoler og højskoler. Aktuelt på højskolen i Snoghøj, hvor han nu rykker ind i forstanderboligen sammen med sin hustru Anne Cecilie. Anne Cecilie har været arbejdet på både musicalakademiet og Fredericia Teater.

De glæder sig til at flytte tilbage til Fredericia.

- Jeg kender skolens rigtig godt og brænder for sammen med skolens passionerede personale at gøre en god højskole endnu bedre - både for elever og lokalområde, udtaler han.

Kim Røge overtager stillingen som forstander 1. februar 2021 efter bestyrelsen og den tidligere forstander, Martin Elung-Jensen, brat indstillede samarbejdet i september 2020.

Siden har Susanne Ærenlund været konstitueret som midlertidig forstander og har i samarbejde med skolens lærerstab og ledergrupper løst opgaverne med at drive højskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Ugens hund: Rosa jager æbler

Annonce