Annonce
Elbobladet

Har startet egen virksomhed: Ursula drømmer om tøj med tryk på

Ursula Staal fra Østerby har startet sit eget firma, Text Me, der laver tryk eller broderi på tøj, tasker og andet. Foto: Peter Friis Autzen
Fra et kontor i hjemmet har Ursula sat gang i sit drømmeprojekt.
Annonce

Østerby: - Jeg tænker på T-shirts og trøjer hele tiden. Også når jeg sover, siger Ursula Staal.

Hun har startet sin egen virksomhed, Text Me, hvor hun leverer tryk eller broderier på T-shirts, arbejdstøj, tasker, kufferter, sportstøj og alt muligt andet. Og hun mener det helt bogstaveligt, når hun fortæller, at idéerne også kommer til hende i søvne.

- Jeg kan få idéer, mens jeg ligger og sover eller er ved at falde i søvn. Nu har min mand sørget for, at jeg har en blok og kuglepen liggende ved sengen, så jeg kan skrive idéer ned uden at skulle stå ud af sengen og løbe ind på kontoret, siger hun og smiler.


Jeg kan få idéer, mens jeg ligger og sover eller er ved at falde i søvn. Nu har min mand sørget for, at jeg har en blok og kuglepen liggende ved sengen, så jeg kan skrive idéer ned uden at skulle stå ud af sengen og løbe ind på kontoret

Ursula Staal


Der er nærmest ingen grænser for, hvad der kan laves tryk på. Og der er nærmest heller ingen grænser for, hvem der kan have glæde af trykte eller broderede logoer på tøj eller tasker eller andet. Text Me arbejder både med at trykke motiver, som kunden selv har designet, og med at designe motiver eller tekster til bestemte formål.

Ursula har investeret i udstyr til at printe film til tryk, og også grej til at overføre motiverne til tøj. Det har ikke været gratis, men alle projekter kræver en startkapital, og Ursula tror på projektet.

- Jeg kan lide at have mit eget. Det behøver ikke at blive et stort firma med mange ansatte. Det har jeg ikke brug for, og jeg er i øvrigt heller ikke sikker på, at jeg er nogen særlig god chef, siger hun.

Indtil videre har hendes mand og deres fire sammenbragte børn givet en hånd med til opstart, design af webshop og andet. Så lidt chef er hun alligevel.

Annonce

Ville skifte kurs

Ursula kom fra et job som specialist hos Carlsberg. Her arbejdede hun med budgetopfølgning, produktionskontrol og lignende. Men for et års tid siden var det tid at gå nye veje.

- Jeg havde altid haft lyst til at have mit eget. Og det endte med at blive det her. Både fordi det er spændende, og fordi det er godt at kunne arbejde hjemmefra, så jeg er meget sammen med familien, siger Ursula.

Hun elsker at få idéer og sætte i søen. Også i den forbindelse er Text Me det helt rigtige projekt.

- Det er jo et projekt, hvor der er plads til nye idéer og designs hele tiden, siger Ursula.

Hun har sørget for, at kunder kan få trykt på økologisk tøj, ligesom hun har materialer af genbrugsplast.

Det er blandt andet muligheden for at arbejde hjemme, der har givet Ursula lyst til at arbejde med tryk. Og hun har masser af idéer til virksomheder og foreninger, der har brug for en løsning. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce