Annonce
Elbobladet

Havfruen får ny ejer: Stedet skal drives i samme ånd

Søskendeparret Dorthe og Henrik Jensen kommer fremover til at stå i spidsen for Havfruen i Vendersgade. Dorthe Jensen skal stå for den daglige drift, mens Henrik Jensen er ny ejer af ejendommen. PR-foto
Fra 1. april har Havfruen fået ny ejer. Henrik Jensen, som driver Fredericia Skrot, overtager ejendommen. Søster, Dorthe Jensen, kommer til at stå for den daglige drift.

Fredericia: Lige for tiden holder Havfruen corona-lukket, og det vil den med sikkerhed også gøre til og med 13. april, hvor der er forbud mod at blandt andet beværtninger kan holde åbent.

Det betyder imidlertid ikke, at der ikke sker noget i værtshuset.

Fra 1. april har stedet nemlig fået ny ejer. Henrik Jensen, som i forvejen driver Fredericia Skrot på Vestre Kobbelvej i den nordvestlige ende af byen, køber ejendommen af Allan Wehlast, som har drevet stedet siden årsskiftet.

- Det har været en tanke, som har stået på i længere tid. Johnny (Mogensen, ejeren før Allan Wehlast, red.) og jeg har tidligere haft mange timer, hvor vi har snakket om, at jeg skulle have købt Havfruen, men det blev aldrig til noget, siger Henrik Jensen.

Efter en snak med den snart forhenværende ejer, Allan Wehlast, kom overtagelsen dog i stand. Han sælger Havfruen på grund af private omstændigheder.

Vi skal drive det i samme ånd, som det altid er gjort

Dorthe Jensen, ny daglig leder af Havfruen

Søster står for drift

Henrik Jensen fortsætter med sin skrotvirksomhed. Det bliver derfor ikke ham men derimod hans søster, Dorthe Jensen, som kommer til at stå for den daglige drift af Havfruen.

Hun kommer fra et job, hvor hun har solgt motorcykelrejser til USA, men har også tidligere stået i bar, dengang Henrik Jensen for år tilbage ejede Orienten i Vejle.

- Men det er første gang, vi prøver at arbejde sammen på denne måde. Jeg regner dog med, at det bliver godt, for vi har et godt forhold til hinanden, siger Dorthe Jensen.

Annonce

Drives i samme ånd

Søskendeparret har besøgt Havfruen et hav af gange og har kun positive oplevelser fra værtshuset. Derfor har de umiddelbart heller ikke planer om drastiske tiltag.

- Vi skal drive det i samme ånd, som det altid er gjort, så vi regner ikke med, at der skal ske store ændringer, siger Dorthe Jensen, som oplyser, at lejemålet ovenpå baren skal udlejes.

Med den nuværende coronasituation må Henrik og Dorthe Jensen vente lidt endnu med at slå dørene op til den første øl. Mellemtiden skal bruges på at gøre stedet klar, så alt er, som det skal være, når regeringen giver grønt lys til igen at åbne.

- Vi glæder os til at se Havfruens gæster og kommer med en udmelding, når vi holder åbningsreception, siger Dorthe Jensen.

Dorthe Jensen har senest arbejdet med motorcykelrejser i USA. Hun har dog også tidligere arbejdet som bartender. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Happy jazz i Tøjhuset

Elbobladet

Ugens hund: Jeg indhentede mors kano

Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Annonce