Annonce
Elbobladet

Helle er ny leder af Magnum Opus

Den nye leder, Helle Romedahl Ravn, har været instruktør på et varmtvandshold i Magnum Opus. Privatfoto
Annonce

Fredericia: Foreningen Magnum Opus har fået ny daglig leder.

Helle Romedahl Ravn står fremover i spidsen for den daglige drift, oplyser aftenskolen og svømmeklubben i en pressemeddelelse.

Hun afløser Kirstine Rosenfeldt, der har ledet Magnum Opus i samarbejde med bestyrelsen siden foreningens oprettelse for 11 år siden.

- Foreningen Magnum Opus har vokseværk og har haft det hvert år siden starten i 2009, skriver foreningen.

I 2009 startede foreningen med otte hold i babysvømning og familiesvømning, og nu gennemføres mere end 110 hold om året inden for "næsten alle områder af sund levevis".

Annonce

Den rette afløser

- Kirstine har efter 11 år med fuld fart på som daglig leder, blæksprutte, underviser, og idemager valgt at søge nye udfordringer. Bestyrelsen takker derfor Kirstine for den kæmpe indsats hun har gjort for foreningen, og ønsker hende al mulig held med hendes videre færd i livet, skriver Magnum Opus, som har fundet den rette afløser.

- Helle Romedahl Ravn har arbejdet som varmtvandsinstruktør hos Magnum Opus et par år, så hun kender vores værdier og kultur. Derudover matcher Helle både de personlige og faglige kompetencer vi ønsker, udtaler bestyrelsesformand Jette Rosenfeldt.

Helle Romedahl Ravn har flere års erfaring med ledelse i forskellige brancher er og meget interesseret i både fysisk og mental sundhed. Og fra den nye sæson står hun altså i spidsen for Magnum Opus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce