Annonce
Elbobladet

Hjerteforeningens lokalafdeling vil sætte deltagerrekord på årets digitale generalforsamling

Annonce

Fredericia: På grund af Covid-19 er Hjerteforeningen i Fredericia nødsaget til at afholde generalforsamlingen digitalt. Men det digitale format betragtes langt fra som en nødløsning. Ambitionen er snarere at gøre begivenheden til den mest besøgte generalforsamling nogensinde, oplyser arrangøren.

Anne Birgitte Rasmussen, formand for Hjerteforeningen i Fredericia, ser positivt på, at årets generel forsamling har taget en digital drejning. For det handler nemlig om at se potentialet i de nye rammer, som coronaen sætter for os.

- En digital platform for årets generalforsamling er en rigtig god måde at aktivere de medlemmer, som ikke traditionelt deltager i generalforsamlingerne. Vi forventer en større deltagelse i år, udtaler Anne Birgitte Rasmussen.

Annonce

Styr på teknikken

- Med den digitale generalforsamling ønsker vi at gøre op med fordommen om den ældre generations mangelfulde tekniske evner. I Hjerteforeningen er vi mange, der tilhører denne kategori, og vi har i det seneste år nærmest ikke lavet andet end at deltage på digitale møder og sikret digitale tilbud til medlemmerne i form af blandt andet Hjertemotion Online og diverse webinarer, siger Anne Birgitte Rasmussen.

Generalforsamlingen afholdes onsdag 3. marts klokken 19, og alle er velkommen.

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til fredericia@hjerteforening.dk eller kontakte formand Anne Birgitte Rasmussen på 24 61 96 31.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny butik på vej på Vejlevej: - Vi er vilde med varer, der bare er bedre

Elbobladet

De kridtede sko er klar i startblokken: Sådan forbereder de lokale butikker sig til at genåbne

Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Sympatisk Hyundai i20

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Tantes Have afventer spændt genåbning: - Så snart vi ved noget, kan vi sige 'go' til en masse

Annonce