Annonce
Elbobladet

Hold juleaften i Det Bruunske Pakhus

Arkivfoto

Behovet for en fælles jul for udsatte, ensomme og udfordrede ser ud til at vokse.

Annonce

Fredericia: I år er det 15 år siden, at en gruppe frivillige fra Frivilligcenter Fredericia begyndte at holde juleaften for medborgere, der ikke har kontakt til deres familie eller simpelthen ikke har råd til at holde jul. Sidste år deltog 80.

Tilbuddet henvender sig til borgere, der måske engang har kendt bedre tider, eller på et tidspunkt i deres liv drejede forkert af på livets landevej. Det kan være narkomaner, psykisk sårbare, hjemløse, alkoholikere, der kunne have lyst til at tilbringe juleaften sammen. Uanset hvordan ens liv nu engang har formet sig, kan man nu på 15. år nyde juleaften i hinandens selskab, og for femte gang afholdes arrangementet i Det Bruunske Pakhus.

Arrangementet afholdes mandag 24. december i perioden fra klokken 15-22. Der vil blive julehygget om eftermiddagen, og fra klokken 18 spises julemad - and, flæskesteg og ris á la mande - sunget og danset om juletræ og uddelt julegaver. Man kan tilmelde sig på forskellige væresteder eller ved at ringe til Frivilligcenter Fredericia på telefon 72 10 67 70. Skulle man først på juleaftensdag opdage, at man har brug for selskab, kan man bare man bare op - ingen får lov til at gå sultne hjem, lover Frivilligcentret.

16 frivillige vil tage sig af at købe ind, pynte op, tilberede mad og sørge for, at alle får en hyggelig juleaften.

Frivilligcenter Fredericia vil gerne opfordre borgere og forretninger til at donere gaver til de borgere, der møder op i Det Bruunske Pakhus for at holde jul sammen. Enhver gave, der vil blive givet, vil blive påskønnet - nok mere end giverne vil kunne forestille sig! Gaver kan afleveres i Frivilligcenter Fredericia, Vendersgade 63, i kontorets åbningstid mandag-torsdag 9-15 og fredag fra 10-12. Senest 20. december.

Langt hovedparten af gæsterne, er mænd, men i de sidste par år, er der også mødt flere kvinder op. Det er derfor smart, hvis giverne skriver på pakken, om den er til en mand eller en kvinde - samt størrelse, hvis det er tøj. PFA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce