Annonce
Elbobladet

Hvem skal have årets handicappris?

Brian Nuppnau, der sidste år var den første handicappris, har blandt andet lagt sig i selen for etablering af Havnen for Alle - en dag med handicapaktiviteter i massevis ved Gl. Havn og i Kanalbyen. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Det er blevet tid til at indstille til årets handicappris, som uddeles den 3. december på den internationale handicapdag.
Annonce

Fredericia: Handicaprådet besluttede sidste år sammen Fredericia Kommune at stifte en handicappris. Prisen blev uddelt første gang sidste år, og nu er det tid til at indstille kandidater til dette års handicappris.

- Med handicapprisen vil vi gerne sammen sætte fokus på handicapområdet og belønne initiativer, der gør det muligt for handicappede borgere at tage aktivt del i samfundslivet. Det er ikke størrelsen af indsatsen, der tæller. Det er derimod betydningen af indsatsen, vi vægter højt. Selv en lille indsats, som mange måske ikke lægger mærke til i hverdagen, kan gøre en stor forskel for livskvaliteten hos mennesker med et handicap, siger formanden for handicaprådet, Niklas Andersen.


Med handicapprisen vil vi gerne sammen sætte fokus på handicapområdet

Formand for Handicaprådet Niklas Andersen


Det er formålet med handicapprisen at støtte op om enkeltpersoner, grupper, foreninger eller virksomheder, som yder en særlig indsats for borgere med handicap i Fredericia Kommune. Prisen består af et diplom og en kunstpokal.

Annonce

Indstil din kandidat til prisen

Indtil den 12. november har borgere, organisationer og foreninger med bopæl i Fredericia Kommune mulighed for at indstille deres kandidat til Handicapprisen 2020.

Det er både enkeltpersoner, grupper, foreninger, forretninger eller virksomheder, der har gjort en særlig indsat til gavn for børn, unge og eller voksne med handicap i Fredericia Kommune, der kan indstilles til prisen.

Sidste års vinder var Brian Nuppnau. Han fik prisen for arrangementet ’Havnedag for alle’. Med et personligt engagement skabte han en inkluderende aktivitetsdag i Kanalbyen, hvor det var muligt afprøve forskellige aktiviteter på land og vand tilpasset personer med handicap. Det var en indsats, som senior- og handicapudvalget anerkendte med handicapprisen.

Brian Nuppnau modtager Handicapprisen 2019. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Annonce