Annonce
Elbobladet

Hvor er Anne, som for ti år siden sendte en flaskepost?

Sådan ser Annes næsten ti år gamle hilsen ud. Grydeskeerne var ikke med i flaskeposten, men er lagt ovenpå papiret, der ellers ville rulle sammen. Privatfoto
I august 2009 kastede Anne sin flaskepost i Lillebælt. Nu har en familie fra Hundested fundet den.
Annonce

Fredericia: For næsten ti år siden begyndte Anne i 0. klasse på Købmagergades Skole. Lige efter at være startet i skole var hendes klasse på tur til Den Gamle Lillebæltbro, som de kastede flaskeposter ud fra. Det var i august 2009.

I påsken 2019 dukkede flaskeposten op i vandkanten, da familien Mikkelsen fra Hundsted var ude at samle skrald. Familien var på besøg på Fænø for at hjælpe færgemanden der med at fjerne det meget affald, der samler sig i vandkanten. Og det var her - og altså ikke hjemme i Hundested - at de fandt Annes ti år gamle flaskepost.

- Vi har samlet skrald i vandkanten før, men det her er vores første flaskepost, siger Mette Mikkelsen, der samlede skrald sammen med sin mand, Martin, og sønnerne Toke og Hjalmar på 10 og 13 år.

Flaskeposten indeholdt en tegning af en pige - måske Anne selv - i lilla kjole, en frankeret svarkuvert og en bøn til finderen om at sende brevet retur med oplysninger om findestedet.

- Men Anne gik på Købmagergades Skole, og den er lukket. Så nu ved vi ikke, hvor vi skal sende brevet hen, siger Mette Mikkelsen, der håber, ElboBladets læsere kan hjælpe.

Anne må formodes at være omkring 16 år i dag. Mette håber at høre fra hende på mail mettehmik@gmail.com.

Flaskeposten blev sendt i en plastikflaske og lignede måske almindeligt affald. Men i virkeligheden var det en ti år gammel hilsen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce