Annonce
Elbobladet

I fremtiden skal det summe og syde af Indien - spisested rykker ind hos gammel vinhandler

Senest har der været vinhandler i hjørne-lejemålet i stueetagen i Danmarksgade. I fremtiden vil der blive disket op med indiske retter, når ukendte restauratører i det nye år åbner et indisk take away-sted. Foto: Klaus Madsen
Annonce

Fredericia: Lokalerne har gennem tiden huset både vinhandlere, cykelhandler og ejendomsmægler. I det nye år kan du fra Danmarksgade 31B mæske dig i indisk takeaway, når vin skiftes ud med lune og krydrede retter. Lokalerne er nemlig blevet lejet ud, oplyser ejendomsmægler, Niels Henrik Billund.

- Det er blevet lejet ud til folk udenbys fra, lyder det.

Planen for lokalerne, der er 129 kvadratmeter store, er ifølge den lokale ejendomsmægler, at der i fremtiden skal langes indisk take away over disken. Hvornår det helt præcist kommer til at ske, kan Niels Henrik Billund ikke sige noget om.

Der er endnu ikke meget, der tyder på, at lokalet her i fremtiden vil summe og syde af Indien. Men ejendomsmægler bekræfter udlejning. Foto: Klaus Madsen

- De rykker ind i starten af det nye år. Måske i februar, siger ejendomsmægleren.

Hvem de nye lejere til lokalet er, vides for nuværende ikke. Det er ligeledes ikke lykkedes for Fredericia Dagblad at finde frem til folkene bag det kommende indiske take away-sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Elbobladet

Baby-salmesang i Trinitatis Kirke

Annonce