Annonce
Elbobladet

Indsamling slog rekord, selvom indsamlerne ikke måtte banke på

Indsamling hos Christianskirken i Fredericia, ved indsamlingsleder Birthe Aarestrup. Foto: Christanskirken
De frygtede det værste, men det endte med det bedste resultat nogensinde.

Fredericia: Christianskirken i Fredericia slog sin egen rekord og samlede hele 40.389 kroner ind, da Folkekirkens Nødhjælp for nylig havde landsindsamling. Og det, selvom indsamlerne for andet år i træk ikke måtte banke på folks dør. I stedet var indsamlingen udelukkende digital.

Ifølge Christianskirken slår resultatet ikke bare sognets egen rekord: Det er også det sogn i Danmark, der har samlet flest penge ind.

- Vi oplevede, at mange mennesker gerne ville støtte den digitale indsamling. Takket være nogle få meget ihærdige, digitale indsamlere, lykkedes det os at opnå det bedste indsamlingsresultat nogensinde, siger indsamlingsleder Birthe Aarestrup.


Stor tak til alle, der har støttet.

Birthe Aarestrup, indsamlingsleder


Beløbet rækker til 235 pakker nødhjælp med 25 kilo ris, 12 dåser sardiner, et kilo salt, et kilo sukker og madolie. Sådan en pakke kan ifølge Folkekirkens Nødhjælp brødføde en familie på fire-seks i to uger.

- Vi glæder os over, at vi kan sende så mange penge af sted til verdens fattigste, for der er virkelig brug for det. Stor tak til alle, der har støttet den digitale indsamling. Vi opnåede et flot indsamlingsresultat, men vi glæder os nu til, at vi næste år kan sende vore indsamlere ud og stemme dørklokker, siger Birthe Aarestrup.

Christianskirken overvejer at kombinere digital indsamling med banke-på-døren-indsamling næste år.

Birthe Aarestrup er indsamlingsleder hos Christianskirken. Foto: Thomas Eriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce