Annonce
Elbobladet

Iværksætterkonsulent er imponeret og begejstret

Stephen Bihl fra Buisness Fredericia arbejder især med at støtte og hjælpe iværksættere. Han glæder sig over opbakningen til Innocamp. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Stephen Bihl er overbevist om, at Innocamp er godt for iværksætteriet i Fredericia Kommune
Annonce

Fredericia: Erhvervskonsulent Stephen Bihl, Business Fredericia, med særlig fokus på iværksætteri, er begejstret for Innocamp, hvor man samler skoleelever i to dage med det formål at løse udfordringer, som en række virksomheder har stillet.

- Det viser unge mennesker, at der er mange andre muligheder i livet. Også andre end et normalt lønjob, siger han, der var en af de tre dommere, da den bedste idé skulle findes.

Han er også imponeret:

- Jeg ville aldrig have turdet at stille mig op på en scene foran 500 mennesker og præsentere mit iværksætter-projekt, da jeg gik i 8. klasse, siger han.

Annonce

En grund til at man skal lære noget

Han roser også campen for, at den viser de unge deltagere, at der er en grund til, at man skal tilegne sig en række færdigheder i skolen. Dem får man nemlig brug for, hvis man går med en iværksætter i maven. Det er vigtigt at lære matematik, at læse, skrive og udvikle sine kreative sider.

De unge får også synligt bevis for, at teamsamarbejde er vejen til løsninger på de de udfordinger, de bliver stillet. Det er simpelthen nødvendigt at bringe alle kompetencer i spil for at løse fremtidens udfordringer.

Annonce

Elever og virksomheder

Stephen Bihl synes, det er yderst prisværdigt, at de lokale virksomheder deltager i Innocamp på en ærlig og autentisk måde. De lægger nemlig ikke skjul på noget, når de stiller de unge de udfordringer, som de har brug for at høre de unges bud på.

- Det er fedt at opleve, at de unge går til opgaven uden begrænsning, siger han og fremhæver vinderprojektet med en kopi af en vandrefalk på en robot, hvor man også har tænkt solceller ind, og hvordan den kun skal være i brug, når der er behov for det.

Også de engagerede lærere imponerede ham. Det er med til at sikre, at Fredericia bliver en god by for iværksætteri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce