Annonce
Elbobladet

Jan Winther blev danmarksmester for andet år i træk

Jan Winther fotograferet under konkurrencen i Vejle. Pressebillede
I konkurrence med 70 skytter sikrede Jan Winther sig for andet år i træk DM-titlen i skydning.
Annonce

Fredericia: Jan Winther fra Trelde har for andet år i træk sikret sig titlen som danmarksmester. Mesterskaberne blev afviklet i Vejle Skytteforening, hvor Jan Winther er medlem og har sin skyttelicens under Parasport Danmark (handicapidrætten).

Mesterskaberne havde deltagelse af 70 skytter. Førstedagens første kategori var 40 skud. De otte bedste forsatte til finalen. Derefter skydes med to skud, hvor den dårligste udgår og sådan forsætter hvert runde indtil der er tre tilbage og placeringerne samles efter deres samlet point og skud. I denne kategori blev Jan nr. 5.

Den efterfølgendes dags program var med kategorien luftgevær 10 mtr. liggende som skydes med 60 skud. Turneringens form er den samme som tidligere beskrevet. I denne kategori var det en fantastisk præsentation som førte Jan Winther til førstepladsen, og sikrede ham danmarksmesterskabstitlen for andet år i træk.

DM blev afsluttet med en holdturnering med deltagelse af fem hold. Her sikrede Jan Winther sig en bronzemedalje sammen med sine holdkammerater fra Vejle.

Jan Winther deltager i dagene fra 2. til 12. maj i World Shooting Para Sport i Hannover, der er for alle Olympic, Paralympic og Deaflympic. Jan Winther er en del af Parasport Danmarks hold med seks deltagere.

Det er ikke det værste at blive dansk mester i skydning. Pressebillede
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Elbobladet

Lav hyldesaft uden risiko for sygdom

Elbobladet

Ny genbrugsbutik på vej i Fredericia

Annonce