Annonce
Elbobladet

Jazzlegende-møde i Tøjhuset under jazzfestivalen Jazz i Trekanten

Bandet "I Just Came from the Moon" spiller fredag den 30. august på Rådhuspladsen. Bandet har med deres særlige fornemmelse for at mixe jazzen og den populære indielyd høstet stor anerkendelse blandt både publikum og anmeldere. PR-foto
Annonce

Fredericia: Det bliver Fredericia, der skyder Jazz i Trekanten i gang med festivalens første koncert med jazzlegenderne, Emil De Waal og Gustaf Ljunggren efterfulgt af en perlerække af jazzkoncerter i både Fredericia og resten af Trekantområdet. Fredericia bliver også vært for en enestående koncert med to af dansk jazz’ helt store navne, der spiller sammen for første gang under samme navn.

Festivalen præsenterer intet mindre end 120 koncerter fordelt over ti dage fra den 23. august til 1. september. Emil De Waal og Gustaf Ljunggren lægger ud med fredagsjam på Tøjhuset fredag den 23. august kl. 15.

På Tøjhuset lørdag den 24. august kl. 12 er der Frokostjazz med Neanders Jazzband. Bandet har efterhånden mange år på bagen, da det blev startet i Aabenraa tilbage i 1978. Søndag den 25. august er der Jazzbrunch på Café Mair’s med Astrid Friberg og Jonas Kjærgaard Kristiansen. Den unge duo, der spiller fortolkninger af gamle jazzstandards og egne kompositioner, giver også koncert torsdag d. 29. august kl. 20 på Tøjhuset i Fredericia.

Mads Mathias og Mathias Heise spiller på Tøjhuset torsdag den 29. august. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce