Annonce
Elbobladet

Job bliver ikke slået op: Tidligere shoppingchef overtager midlertidigt opgaver for Fredericia Shopping

Lene Bach har tidligere været shopping-chef i Fredericia og vil nu midlertidigt varetage opgaverne som by- og eventkoordinator for Business Fredericia, hvor hun i forvejen er ansat som erhvervskonsulent. Arkivfoto: Thomas Kvist Christiansen
Erhvervskonsulent fra Business Fredericia tager over efter by- og eventkoordinator.

Fredericia: I forbindelse med Karina Wærnskjold-Thiesens opsigelse som by-og eventkoordinator overtager erhvervskonsulent Lene Bach midlertidig de verserende opgaver. Dermed varetager Business Fredericia uændret Fredericia Shoppings opgaver. Det oplyser Business Fredericia i en pressemeddelelse.

- Med opsigelser opstår der helt naturligt muligheder for strukturændringer i organisationen, og det samme gør sig gældende hos Business Fredericia. Derfor trækker vi lige vejret og får drøftet, hvorledes vi fremadrettet fortsat kan løfte opgaverne for Fredericia Shoppings medlemmer i et tættere samarbejde omkring den strategiske midtbyudvikling, oplyser erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

- Det er helt naturligt, at Lene Bach overtager opgaverne, qua hun tidligere har bestridt jobbet som by- og eventkoordinator og kender de fleste af Fredericia Shoppings medlemmer. Nu kigger vi fremad. Også i forhold til etablering af et kommende byforum giver det god mening, at vi i fællesskab får drøftet fremtidens stillingsindhold. Stillingen vil derfor ikke pt. blive slået op som en ledig stilling i Business Fredericia. Karina har ydet en kæmpe indsats og stor ros til hendes store engagement i de år, hun har været ansat i Business Fredericia, siger Kristian Bendix Drejer.

Annonce

Kigger på stillingsbeskrivelse

Samme holdning deler formanden i Fredericia Shopping, Ole Mortensen, som nævner, at handelsstandsforeningen er i en proces om at finde den rigtige stillingsbeskrivelse.

- Vi ved ikke, om der kommer en ny stillingsbeskrivelse, eller hvad der helt specifikt skal ske. Det kan være en god idé at se på, hvordan det skal være fremadrettet, når der sker ændringer som i dette tilfælde, men det kan også være, at stillingsbeskrivelsen bliver nøjagtig som før, siger han.

Karina Wærnskjold-Thiesen har sidste arbejdsdag den 28. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce