Annonce
Elbobladet

Jul i midtbyen: Idéer til julemandens ankomst søges

Er julemandens ankomst til Fredericia i fare? I hvert fald vil han og Fredericia Shopping meget gerne finde en corona-alternativ måde at gennemføre den traditionelle ankomst i år. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: Hvordan kan julemanden ankomme til Fredericia på en corona-forsvarlig måde?

Dét spørgsmål stiller udviklingskonsulent Lene Bach Jørler jævnligt sig selv for tiden.

Det er hende, der arrangerer Fredericia Shoppings events - heriblandt den dag, julemanden kigger forbi Fredericia. En dag hvor fredericianere i alle aldre stimler sammen for at hilse på den rare mand med det hvide skæg. Men da covid-19 ikke er sådan lige at komme af med, kommer hans ankomst til at foregå på en anden måde i år. En måde, som ikke tiltrækker tusinder af mennesker - men som stadig er med til at starte julefestlighederne i Fredericia midtby.

- Det er jo en tradition, jeg kan huske helt fra min barndom, vi skal ind og pille ved her. Det er, når vi pærer ved traditionerne, at vi bliver udfordret, siger Lene Bach Jørler, der flere gange har drøftet julemandens ankomst med folk fra andre byer.

Lene Bach Jørler har fået et par idéer, men hun vil gerne have flere at arbejde med.

- Jeg tager meget gerne imod gode idéer, siger Lene Bach Jørler, der gerne hører fra ElboBladets læsere, hvis I sidder med kreative indspark til, hvordan julemanden kan ankomme til Fredericia på en coronaforsvarlig måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Historisk rundgang i Trinitatis

Elbobladet

Frokostjazz i Tøjhuset

Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Facelifted Crossland uden X

Elbobladet

Et øjeblik: Holder stenen øje?

Annonce