Annonce
Elbobladet

Julemudderløb ramt af forsamlingsforbud - firmaidrætten håber det er muligt i januar

I pinsen blev der arrangeret Ladies Mud Race på virtuel vis, som fortræning til hovedløbet i september. Det blev imidlertid aflyst, da forsamlingsforbuddet gjorde det umuligt at gennemføre et løb med flere tusinde deltagere. Som erstatning gjorde Fag og Firma-idrætten klar til en juleudgave af løbet, som skulle være afviklet i Hannerup Skov på lørdag. Forsamlingstallet på ti forhindrer det, så nu er løbet udsat til 9. januar. Arkivfoto: Søren Alwan
Den kommende lørdag skulle løbere med nissehuer have gjort Hannerup Skov usikker i afviklingen af en juleudgave af Mudrace for både mænd og kvinder. Men med restriktioner om højest ti personer samlet, så er det umuligt. Løbet er derfor rykket til 9. januar.
Annonce

Fredericia: Det bliver med nytårsstemning, at deltagerne i næste udgave af Ladies Mud Race bliver sendt ud på forhindringsløb. Efter planen skulle det have været en juleudgave af løbet og være afviklet lørdag den 5. december, men da forsamlingsantallet fortsat er på ti personer, så kan det ikke lade sig gøre.

- Vi føler, at drillenissen har været på spil. Alt var timet og tilrettelagt til, at vi kunne have 50 nissepiger og -mænd ud på ruten af gangen, men så blev forsamlingstallet fastholdt på ti, og så går det ikke, beklager løbsarrangør Ib Østergaard fra Fag og Firma i Fredericia.

Det er anden aflysning i år, efter det store Ladies Mud Race måtte aflyses i fysisk form i september på grund af corona-risikoen og forsamlingsantallet.

- Nu troede vi, at det kunne lade sig gøre med en juleudgave, og vi havde udvidet det til både at være for kvinder og mænd. Ruten er testet af, og deltagerne var på plads. Så vi er klar, og prøver at rykke datoen til 9. januar, hvor vi håber at have lov til at samle mindst 25 personer, siger Ib Østergaard.


Vi føler, at drillenissen har været på spil. Alt var timet og tilrettelagt til at vi kunne have 50 nissepiger og -mænd ud på ruten af gangen, men så blev forsamlingstallet fastholdt på ti, og så går det ikke.

Løbsarrangør Ib Østergaard fra Fag og Firma i Fredericia.


Ladies Mud Race er skabt af Firmaidrætten i Fredericia og har udviklet sig fra et årligt hovedløb i september til at omfatte flere årlige udgaver af løb med forhindringer og mudder som ingrediens. Det næste store Ladies Mud Race er programsat til 11. september 2021 i Madsby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Annonce