Annonce
Elbobladet

Julie havde en elevtid fuld af prøvelser - nu er hun udnævnt til årets bedste lærling

Julie Sparsø brugte to år af sin uddannelse til eventkoordinator som elev hos Messe C, hvor hun i dag er blevet fastansat. En elevtid, der gik så godt, at hendes chef indstillede hende til DI Trekantområdets lærlingepris 2022, som hun nu har vundet. Arkivfoto: Søren Gylling
Julie Sparsø havde ingen forventninger, da hun blev indstillet til lærlingepris. Men nu har hun vundet, og kan derfor kalde sig Trekantområdets bedste lærling efter to år som eventkoordinator-elev hos Messe C.

Fredericia: Da Julie Sparsø for et par måneder siden til sin egen store overraskelse blev indstillet til DI Trekantområdets Lærlingepris 2022, havde hun ikke de store forventninger til, om hun ville vinde.

I forrige uge fik hun dog beskeden om, at hun er årets vinder af lærlingeprisen. Og dermed er hun blevet udnævnt til Trekantområdets bedste lærling. Det sker efter en lærlingetid som eventkoordinator-elev hos Messe C. Her var Julie Sparsø elev i to år. En del af tiden under corona.

Det er fedt, og jeg er stolt og glad. Men jeg var jo lige så stolt over bare at blive nomineret.

Julie Sparsø, vinder af DI Trekantområdets Lærlingepris 2022

Det betød op og nedture, og ikke mindst både meget stille perioder, hvor messecenteret var lukket ned, og meget travle perioder, hvor Messe C skulle have afviklet alt det tabte på rekordtid.

Annonce

Det gav Julie Sparsø masser af ansvar, og hun er sikker på, at det har haft en rolle i, at hun i dag er blevet fastansat hos Messe C, og også at hun af sin chef blev indstillet til lærlingeprisen, som hun altså nu har vundet.

- Det er fedt, og jeg er stolt og glad. Men jeg var jo lige så stolt over bare at blive nomineret. Det var den største cadeau for mig, fordi det er jo min arbejdsplads, der har valgt det. Men det er selvfølgelig dejligt, at der er nogle andre, der har kunnet se ud fra det, som min chef har skrevet i indstillingen, at jeg også gør det godt. Så det er jeg da glad for. Og jeg er jo konkurrencemenneske, så det er altid fedt at vinde, når man er med i en konkurrence, fortæller Julie Sparsø, som ikke kun ser prisen som hendes egen:

- Det er jo også husets pris på en eller anden måde.

Er drømmemedarbejderen

I indstillingen til lærlingeprisen skrev Julies chef, Elke Preisler, blandt andet:

- Vi har valgt at fastansætte hende, for hun er guld værd og drømmemedarbejderen. Hun er fantastisk med kunder, som hun tager med storm, og er optaget af altid at yde verdens bedste værtskab og udfordre sig selv hele tiden for at give kunden mere, end de forventer.

Prisen bliver officielt uddelt til Julie Sparsø tirsdag eftermiddag, hvor hun får den overrakt til DI Trekantens Generalforsamling og Erhvervstræf i Vejle.

Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Guds rige er som et sennepsfrø

Annonce
Elbobladet

Peter Schmeichel og medlemmer fra Magtens Korridorer skaber nyt Rock’n’Talk show

Annonce
Elbobladet

Pinse for hele familien med hoppeborg og kagemand

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Lokal købmand siger farvel til en dagligvarebutik og goddag til en anden

Elbobladet

Kunstnerisk landmærke indviet ved Frederiks Kanal

Elbobladet

6. Juli-Dagene er tilbage for fuld udblæsning

Elbobladet

Carlsbergs bryggeri i Fredericia vinder international pris

Elbobladet

Ukrainsk florist kommer til 6. Juli Cup

Elbobladet

Præstens klumme: Grøn er håbets farve

Elbobladet

På den 2. side: Lyserød eksplosion lige fra morgenstunden

Elbobladet

Vær med til at sikre en god folkeafstemning: Bliv valgtilforordnet

Annonce