Annonce
Elbobladet

Kåring: Middelfart Sparekasse er landets bedste arbejdsplads for seniorer

Great Place to Work kårede landets bedste arbejdspladser ved en gallafest i Cirkusbygningen i København. PR foto
Great Place to Work kårede forleden landets bedste arbejdspladser. Middelfart Sparekasse er landets bedste senior-arbejdsplads og nummer to generelt.
Annonce

Middelfart: Middelfart Sparekasse ansætter efter kompetencer og ikke alder. Det er en afgørende årsag til, at Great Place to Work tirsdag 12. november kårede Middelfart Sparekasse til Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer – og landets næstbedste arbejdsplads totalt set.

- Vi er meget stolte af både første- og andenpladsen. Det, der gør mig mest stolt over, at vi kan kalde os landets bedste arbejdsplads for seniorer er, at titlen ikke beror på en forkromet seniorpolitik. Sådan en har vi slet ikke. Prisen bunder i, at vi altid vurderer folk ud fra deres kompetencer, energi og motivation, siger Martin Baltser, administrerende direktør i Middelfart Sparekasse i en pressemeddelelse.

Det kan 64-årige Henrik Arnold Jung Christensen skrive under på. Han blev fyret som 60-årig, og var ikke sikker på, om der fortsat var plads til ham på arbejdsmarkedet. Det var der i Middelfart Sparekasse, som så potentialet i hans næsten 40 års erfaring fra sektoren.

Sparekasse kåret som bedste arbejdsplads for seniorer

Middelfart: Great Place to Work kårede landets bedste arbejdspladser ved en gallafest i Cirkusbygningen i København.

Middelfart Sparekasse blev nummer to ud af 93 virksomheder i kategorien "mellemstore arbejdspladser".

Sparekassen har deltaget i 18 år og har fået fire førstepladser og seks andenpladser undervejs.

I alt deltog 141 virksomheder i konkurrencen, der bygger på en trivselsundersøgelse samt en kulturprofil, der viser virksomhedens kultur og holdninger på en række parametre.

Great Place to Work uddelte to specialpriser, og Middelfart Sparekasse blev kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer.

Annonce

Se bare på Trump

For Martin Baltser vejer erfaringen tungere end alderen.

- Både i erhvervslivet og i politik ser vi, at folk bestrider tunge poster, selvom de har rundet 70 år. Hvis du ser til USA, er præsidenten 73 år. De to mest oplagte udfordrere til ham ved næste valg er 76 og 78 år. Og så taler vi om, at folk på 60 ikke kan præstere tilstrækkeligt. Ved at ansætte rutinerede kolleger får vi glæde af den enorme viden, de har bygget op gennem en lang karriere på arbejdsmarkedet, siger Martin Baltser.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Annonce