Køkkenmand og -butik fejrer jubilæum: - I dag stilles der i højere grad ønsker og krav til design
Tankerne om, hvad et køkken skal byde på, har ændret sig over årene, mener Lars Køpke Kjeldsen. Gennem 10 år har han stået i spidsen for Bessmann Køkken, der markerer to jubilæer i den kommende weekend.
Copy link address
Gustav Roesbjerg Mygind gurpe@jfmedier.dk
Annonce
Tysk kvalitet holder, påpeger Lars Køpke Kjeldsen. Indehaveren af Bessmann Køkken på Vejlevej er således rolig ved at posere oven på en køkkenskuffe, der er skubbet ud, når han skal illustrere, at man kan få en holdbar køkkenløsning. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Køkkener i dag byder i højere grad på flere funktioner og mere luksus. Her er det en vin- og champagnekøler, Lars Køpke Kjeldsen kigger nærmere på. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind